Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadhatok ilyen ajándékot?

Elfogadhatok ilyen ajándékot?

Figyelt kérdés

A laptopom elég régi, és már akadályoz a munkában (webfejlesztéssel kezdtem foglalkozni, szóval gép nélkül tényleg nem tudok dolgozni), és a párom most mondta, hogy venne nekem egyet. Pontosabban nem kérdés volt, hanem a dolog már folyamatban van.

Örülök neki, hogy gondol rám meg minden, de 4 hónapja vagyunk együtt, és nem tudom, elfogadhatok-e ennyi idő után ilyen ajándékot. Főleg úgy, hogy ez nem karácsonyra lesz, mert a karácsonyi ajándékával már "lebukott", tudom hogy mit fogok kapni és az is elég nagy érték (és olyasmi, amire tényleg nagyon vágyom).

Apukámtól kaptam már laptopot, azzal nem volt semmi problémám. De ezt nem tudom, hogy elfogadhatom-e. Az biztos, hogy nagy szükségem lenne rá, és pillanatnyilag nincs rá pénzem.

2012. dec. 5. 11:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Igen. Nem pisztolyt tartasz a fejéhez, magától veszi, akkor miért ne?!

Arra viszont nagyon kíváncsi lennék, miért nem megoldás, hogy odaadja a régi laptopját. Furi...

2012. dec. 5. 13:29
 22/22 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

Fogadd el!! Miért ne tennéd? Nem Te kérted, ő

ajánlotta fel. Ennyi. : )

2012. dec. 5. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!