Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadhatok ilyen ajándékot?

Elfogadhatok ilyen ajándékot?

Figyelt kérdés

A laptopom elég régi, és már akadályoz a munkában (webfejlesztéssel kezdtem foglalkozni, szóval gép nélkül tényleg nem tudok dolgozni), és a párom most mondta, hogy venne nekem egyet. Pontosabban nem kérdés volt, hanem a dolog már folyamatban van.

Örülök neki, hogy gondol rám meg minden, de 4 hónapja vagyunk együtt, és nem tudom, elfogadhatok-e ennyi idő után ilyen ajándékot. Főleg úgy, hogy ez nem karácsonyra lesz, mert a karácsonyi ajándékával már "lebukott", tudom hogy mit fogok kapni és az is elég nagy érték (és olyasmi, amire tényleg nagyon vágyom).

Apukámtól kaptam már laptopot, azzal nem volt semmi problémám. De ezt nem tudom, hogy elfogadhatom-e. Az biztos, hogy nagy szükségem lenne rá, és pillanatnyilag nincs rá pénzem.

2012. dec. 5. 11:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

4 hónap utá n én biztos nem fogadnám el,és más nagyobb értékűt se

Vennék részletre,0% thm-el adják most sok helyen.

Karácsonyra milyen értékűt kapsz?

Te milyen értékűt adsz neki?

hány évesek vagytok?

2012. dec. 5. 11:13
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem fogadnám el, a kérdésedből látszik, hogy te már döntöttél, úgyhogy innentől kezdve mindegy, hogy mit írunk.
 3/22 klopusz ***** válasza:
73%

Szia!

Szerintem fogadd el, hiszen szükséged van a gépre.

Nagyon gáláns barátod van! Gratulálok!

Ha zavar az ajándék értéke, nyugodtan mondd meg, hogy elfogadod, de szeretnéd részletekben megadni az árát.

Remélem, segítettem!

4/22 anonim ***** válasza:
91%
elfogadhatod, de ha szakítatok akkor szó nélkül visszaadod majd neki (nem értem a fenti szemérmeseket, van aki két hónap ismeretségre házasodik)
2012. dec. 5. 11:15
 5/22 anonim ***** válasza:
26%

Te lány vagy,vagy fiú?

"Apukámtól kaptam már laptopot"

Akkor minek 3 laptop?

2012. dec. 5. 11:15
 6/22 anonim ***** válasza:
61%
Minden további nélkül. Én két hónap is mi után adtam százezres láncot, egy hónap mulva szakítás, még sem kértem vissza, nem vágtam a fejéhez, mert az én döntésem volt.
2012. dec. 5. 11:23
 7/22 anonim ***** válasza:
67%
Simán elfogadnám.
2012. dec. 5. 11:23
 8/22 anonim ***** válasza:
50%
bocs, két hónap után is
2012. dec. 5. 11:24
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő után nem fogadnám el.Úgy érezném,hogy tartozom neki,én meg nem szeretek lekötelezett lenni.Ha már a vőlegényem volna,akkor igen.
2012. dec. 5. 11:25
 10/22 anonim ***** válasza:
71%

Gondolom megengedheti magának a barátod, hogy ilyen drága ajándékokat vegyen. Lehet ha visszautasítanád, akkor számára az sértő lenne.

Apukádtól most kaptál újat, hogy elromlott a mostani, mert ha igen, akkor tudnál erre hivatkozni, miért nem akarod elfogadni.

Ha nagyon kellemetlen lenne neked egy ilyen drága ajándék, akkor azt is elmondhatod neki, hogy te jelenleg nem állsz olyan anyagi helyzetben, hogy ezt viszonozod is neki.

2012. dec. 5. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!