Kérhetem azt az Apukámtól, hogy ne költözzön ide a barátnője, vagy nincs hozzá jogom? Oldja meg a problémákat ha vállalja?
ma 11:56
Nem az apja boldogságának útjába akar állni! Itt a nő fiával van a baj, nem a nővel.
10-es! Nem csak azért akarnak összeköltözni, azért Apukám sem hülye :) Szeretik egymást, természetes, hogy együtt akarnak élni.
Lehet nem jól fejeztem ki amit akartam. Apukám nem azt gondolja, amikor azt mondja a barátnője, hogy ne költözzenek össze, mert a fia csak a mi életünkbe is belerondítana, hogy igen igaza van, találkozzanak továbbra is úgy ahogy eddig, hanem szerinte jól sülne el a dolog, együtt lehetnének, nem kellene azon kattogni, hogy haza kellene mennie, hogy a srácot is ellenőrizze, egyszerűbb lenne neki is, a barátnőjének is. És ha nem hallgat az anyjára, akkor rá fog, így minden tuti lesz.... szerintem ez kicsit utópisztikus. Ő is belátja, hogy nem lesz egyszerű menet, de attól még megpróbálná.
Szerintem próbáljátok ki milyen együtt lakni 4-en. Lehet, hogy ha a kissrác odaköltözik, akkor változik a viszonya veled is, apukáddal is. Az más, hogy hétvégén esetleg ő is átmegy hozzátok, akár ott is alszik. Ha összeköltöztök, akkor lehet, hogy normalizálódnának a dolgok, és komolyabban venné apukádat is, hiszen valahol akkor már ő lesz a családfő, akár tetszik, akár nem. Ha pedig valóban nem megy a dolog, akkor nem kell erőltetni, és apukád is be fogja látni ha nem volt jó ötlet. (Valamint a párja is látni fogja a tényleges helyzetet, hogy miért nem működik.)
A puding próbája az evés...:)
22/N
13-as! Tényleg nem érted mi a baj? A kérdezőnek nem a nővel van a baja, meg azzal, hogy az apjának van egy komoly kapcsolata. Itt a nő fia a problémás,akinek magatartásbeli problémái vannak. S lehet ezzel az összeköltözéssel még csak rontanának rajta.
Én attól félnék, hogy annak a fiúnak az idegen környezet, idegen emberekkel való együttlakás olaj lenne a tűzre. Habár olyan mélyen nem ismerem miért és milyen problémák vannak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!