Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt az eddigi legnagyo...

Melyik volt az eddigi legnagyobb karácsonyi veszekedésetek a családdal?

Figyelt kérdés

2012. dec. 4. 10:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%
Előttem író.Adott mondjuk egy szitu,csak hogy meg érts.Elmész a kisgyerekeddel vendégségbe,ahol mondjuk beszélgetsz a vendéglátóiddal,de ha örökké a gyerekedre figyelsz és nem arra amikor mondjuk hozzád beszélnek,akkor meg illetlen leszel.Nem jobb az,hogy ha meghívást kapsz és a gyereked leteheted nyugodt szívvel a szobába,mert nem félsz attól,hogy egy kutya vagy macska megmarja,vagy össze nem tör valamit?Az én szüleim amikor átmegyünk csinálnak egy kis elkerített részt a gyereknek és ott nyugodt szívvel hagyhatom,és tudok velük beszélgetni,vagy kajázni.Borzalmas és idegfeszítő lehet úgy elmenni valahová ahol nincs biztonságban a kisgyerek.Én például el sem mennék a gyerekkel olyan helyre ahol nem megoldható a kicsi biztonsága.Anyuka maximum annyiban volt hibás,hogy minek vitte oda a gyerekét az apósához,ha ilyen a kutyája.Viszont ha meg nem viszi akkor meg jól meg vannak sértve.
2012. dec. 6. 14:51
 22/26 anonim ***** válasza:
79%
Én egy másik előbb válaszoló vagyok: azért az após is rászólhatott volna a gyerekre vagy az anyjára, hogy vigye onnan a gyereket, ha már az anyukája nem tudott ott lenni és nem tudta elkapni onnan a gyereket, lehet, ő sem tudta, hogy az alvó kutya simogatásának milyen következményei lehetnek... após erre szépen megvárta, hogy a kutya megmarja a gyereket, a saját unokáját. Erről azért megvan a véleményem.
2012. dec. 6. 14:54
 23/26 A kérdező kommentje:
Ha az öreg tudja,hogy harap a kutya,akkor igazán lehetett volna annyi esze,hogy bezárja addig,amég vendégek vannak.Amikor hozzánk kisgyerekesek jönnek,mindig figyelünk a kutyára.Ez szerintem az öreg felelőssége,mert az övé a kutya,ő tudta róla,hogy harap.
2012. dec. 6. 15:00
 24/26 anonim ***** válasza:
71%
Én vagyok az Anyuka akinek a kislányát megkapta a kutya.Most látom milyen kis külön beszélgetést okoztam itt az esetünkkel.Annyit mondanék csak,hogy Apósom imádja a kutyáját,jobban mint az unokáját.Ezt onnan érzem,mert az unokája például még sosem volt az ölében.A kutya örökké ott fekszik.Eléggé egy neveletlen állat,mert bipisil,és bekakil és ugrál mindenkire.Azóta nem voltunk náluk,de nem is kívánok oda menni.Azóta is fújunk egymásra,és ez már így is marad.Nincs miért kibékülni.Igazából itt nem a kutyára haragszom,hanem az Apósomra,amiért nem szereti a kisunokáját.Az én kicsi lányom még fel sem fogja most,de majd mikor már nagyobb lesz biztos fájni fog a kis lelkének,hogy a nagyapja mennyire nem szereti őt.Amúgy én éppen apóssal szemben ülve beszélgettem közöttünk egy üvegasztal volt,tehát még oda sem tudtam volna hirtelen ugrani,apósom látta,hogy megy feléjük a gyerek,és még mondta is emlékszem tisztán,hogy csak a fejét simogassa meg.A kicsim úgy is tett,de a kutya odakapott és hangosan vicsorgott is mellé.Én igazából azon akadtam akkor ki,hogy Apósom semmit nem szólt rá a kutyára.A kislányom nagyon elkezdett sírni,erre a kutya még meg is ugatta.Egy év kellett,hogy kiheverje,de még mindíg összerezzen ha kutyát lát,de legalább már nem sír.Após meg csak mondja a magáét,de én tudom nekem volt igazam.Mert aki szereti az unokáját az nem így viselkedik,főleg nem a szeretet ünnepén.:(
2012. dec. 6. 15:49
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor életem leglelkesebb készülődése után a párom első együtt töltött karácsonyunk napján délben bemondta: "Akkor én mos elindulok anyámékhoz."

"Mi van???" Gondoltam.

"Ha akarsz gyere te is." Mondom: "A sógórnőd is ott lesz a gyerekekkel?" (ő özvegy).

"Igen."

"És az ajándékok?"

"Majd visszük magunkkal. És ott ajándékozunk."

Gondoltam: "Mi a bánat közük van hozzá, hogy én mit veszek a páromnak? És a meghittség?????"

"Én úgy gondoltam, hogy holnap megyünk át.."Az nem jó?"

Nem, a szentestét együtt kell tölteni anyámékkal..

:(

:O

Még időben megtudtam, nem is feltételeztem, mert nálunk ha valakinek párja lesz nem megy szenteste, csak másnap, vagy 26-án. Egyik családjához, másik családjához.

Nálam ez így normális.

E miatt 4 éve nem töltjük együtt a szentestét, mert én nem megyek oda, mondtam, akkor én is megajándékoznám előbb a testvéremet, mert velük spec, mindig a 26-a van megbeszélve.

:(

Tudom ultragáz, de nem tudom mit is tehetnék?

Nekem ez így nem karácsony.

2012. dec. 18. 19:45
 26/26 anonim ***** válasza:
61%
Állat és kisgyerek nem való egymáshoz.
2022. dec. 27. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!