Melyik volt az eddigi legnagyobb karácsonyi veszekedésetek a családdal?
Nálunk annyira durva nem volt, mint itt egy-két válaszolónak, de a mi családunk is elég érdekes... múlt karácsonykor volt a legmeghatározóbb veszekedés/hiszti az ünnepi ebédnél... elkezdtek azon vitatkozni anyukám meg apukám, hogy ha nekünk van egy nyaralónk, akkor ha ott vagyunk, akkor el kell-e menni bemutatkozni a szomszédnak, akkor is, ha az nem ott lakik, csak egy bolt tulajdonosa, és azt sem tudjuk, hogy néz ki... anyukám nagyon felspannolta magát, hogy mi mind a hányan milyen neveletlen suttyó parasztok vagyunk, amiért nem mennénk el bemutatkozni... ami elég érdekes kijelentés volt, mert én hozzá sem szóltam, mert sejtettem, hogy ebből balhé lesz (mellesleg sztem sem neveletlenség, ha nem mutatkozunk be, de mindegy is). Anyukám teljesen bepipult, vörös volt a feje, ordított (úgy, hogy nagypapám is ott volt, és nem értette, mi van, mert szegény agyvérzésen esett túl anno...), és aztán fogta magát, felemelte a kezét... én lefogtam, és annyit mondtam neki, hogy ne a karácsonyi ebédkor legalább... erre leordított, hogy ne merjek kezet emelni rá, aztán tovább spannolta magát, és a földhöz vágta a tányért... eléggé megijedtem akkor...
23/l (akkor 22/l voltam :D)
após otthon volt, a kutyájával együtt.minden házban megvannak a háziszabályok, amihez illik a vendégnek alkalmazkodni.
nem egy szülőt látok, aki vendégségbe megy, és szinte szabadjára engedi a gyereket, hogy itt lehet tombolni, legalább nem az ő lakását teszi tönkre.
A kutya nem volt hibás. Anyukának kell egy ilyen kicsi lányt védeni MINDEN POTENCIÁLIS veszélyforrástól.
Gondolom, após is ideges lett, azért volt goromba. persze, viselkedhetett volna máshogy is.
egyet értek Veled, a kicsi lány nem tudja a szabályokat.
azért van az anyja, hogy fogja a kezét
(Előtted író)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!