Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt az eddigi legnagyo...

Melyik volt az eddigi legnagyobb karácsonyi veszekedésetek a családdal?

Figyelt kérdés

2012. dec. 4. 10:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mikor anyósom azt mondta vigyem haza az ajándékomat, nem fogadja el. Ez nem volt veszekedés, de nagyon nagyon rosszul esett, mert rengeteget készültem vele...:(
2012. dec. 4. 11:49
 12/26 Septimius ***** válasza:
100%
Nekünk az, hogy el akarták kezdeni a karácsonyi vacsorát apa nélkül (szüleim elváltak, anyának új férje van). Mi meg öcsémmel együtt mondtuk, hogy addig nem ülünk asztalhoz, amíg apa meg nem jön. Erre anya új férje begurult, nem értette meg, vagy nem tudom, vette a kalapját és kiment az ajtón. Erre anya sírni kezdett, kiabálni és lekevert nekem egy bazi nagy pofont, pedig voltam vagy 19-20 éves. Végül 2 óra múlva kerültünk asztalhoz, de ott is ment a vitatkozás :S Boci, de utálom a karácsonyt, mert minden évben vita volt az elvált szülők miatt, de ez volt a legnagyobb :S
2012. dec. 4. 12:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
én kb, 11 éves voltam,a tesóm meg 14. nem is tudom már, hogy min,de nagyon durván összeveszett anyum meg tesóm, és anyum kiba.szta a karácsonyfát az ablakon. (tesóm már elköltözött, és esze ágában sincs visszajönni ehhez a nőhöz). Most én lakom anyummal, alig beszélünk egymással, utálok itthon lenni, ha lesz pénzem elmegyek (most már úgysem hiányolna, mert felszedett valami éhenkórász pasit, aki fiatalabb nála.) Régen imádtam a karácsonyt, de most egyenesen rettegek tőle, meg hogy ugyanazt az ürességet és magányt fogom érezni,amit minden karácsonykor.:( 19/L
2012. dec. 4. 12:16
 14/26 anonim ***** válasza:
33%
Apósoméknál voltunk karácsony másnapján,és a kutyájuk megkapta a 2és féléves kislányomat.A kutya apósom ölében feküdt a kislányom odament megsímogatni mire a kutya megkapta.Apósom még egy pofont se kevert le a hülye kutyájának.És nem hogy megvígasztalta volna az unokáját még ráripakodott,hogy majd megtanulja,hogy alvó kutyát nem símogatunk.Szegény kislányom sokkot kapott alig tudtam megnyugtatni.Én akkor azt mondtam neki,hogy az ilyen kutyákat el szokták altatni,és jó lenne ha megnevelné az ebét.Erre ő kritizálni kezdte a nevelésemet,hogy a két és féléves gyerekünk még mindíg nem szobatiszta,meg nem fogad szót,meg mindent lepakol az asztalról.Akkor én erre azt válaszoltam,hogy többet ide nem hozom a gyereket.Azóta megromlott a viszonyunk,és ebből nem is lesz kibékülés.Elítélem nagyon ahogyan bánt a pici lányunkkal.Mellesleg ha átjön hozzánk látogatóba a gyerek nem is akar még csak köszönni se neki.Utálatos egy ember,de kénytelen vagyok beengedni hozzánk,ha jön.Én tuti nem megyek hozzá,még ünnepekkor sem.A párom igazat ad nekem,hál istennek nincs ez miatt feszültség közöttünk.
2012. dec. 4. 15:27
 15/26 A kérdező kommentje:
14 Én megfogtam volna azt a kutyát és kivágtam volna az ablakon.
2012. dec. 4. 15:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk majdnem mindegyik karácsony balhékkal teli, és anyám mártíromságától hangos volt, apróságok miatt, és persze gyerekként/tínédzserként mindig én voltam a hibás és a bűnbak. Elköltöztem otthonról és azóta is rühellem a karácsonyt.
2012. dec. 4. 16:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk annyira durva nem volt, mint itt egy-két válaszolónak, de a mi családunk is elég érdekes... múlt karácsonykor volt a legmeghatározóbb veszekedés/hiszti az ünnepi ebédnél... elkezdtek azon vitatkozni anyukám meg apukám, hogy ha nekünk van egy nyaralónk, akkor ha ott vagyunk, akkor el kell-e menni bemutatkozni a szomszédnak, akkor is, ha az nem ott lakik, csak egy bolt tulajdonosa, és azt sem tudjuk, hogy néz ki... anyukám nagyon felspannolta magát, hogy mi mind a hányan milyen neveletlen suttyó parasztok vagyunk, amiért nem mennénk el bemutatkozni... ami elég érdekes kijelentés volt, mert én hozzá sem szóltam, mert sejtettem, hogy ebből balhé lesz (mellesleg sztem sem neveletlenség, ha nem mutatkozunk be, de mindegy is). Anyukám teljesen bepipult, vörös volt a feje, ordított (úgy, hogy nagypapám is ott volt, és nem értette, mi van, mert szegény agyvérzésen esett túl anno...), és aztán fogta magát, felemelte a kezét... én lefogtam, és annyit mondtam neki, hogy ne a karácsonyi ebédkor legalább... erre leordított, hogy ne merjek kezet emelni rá, aztán tovább spannolta magát, és a földhöz vágta a tányért... eléggé megijedtem akkor...

23/l (akkor 22/l voltam :D)

2012. dec. 4. 22:14
 18/26 anonim ***** válasza:
67%

após otthon volt, a kutyájával együtt.minden házban megvannak a háziszabályok, amihez illik a vendégnek alkalmazkodni.

nem egy szülőt látok, aki vendégségbe megy, és szinte szabadjára engedi a gyereket, hogy itt lehet tombolni, legalább nem az ő lakását teszi tönkre.

A kutya nem volt hibás. Anyukának kell egy ilyen kicsi lányt védeni MINDEN POTENCIÁLIS veszélyforrástól.

Gondolom, após is ideges lett, azért volt goromba. persze, viselkedhetett volna máshogy is.

2012. dec. 5. 13:47
 19/26 anonim ***** válasza:
48%
Ezt a utolsó válaszadót nem értem.Én egy 2éves gyerek anyukája vagyok.Egy kétéves gyerek még nem tudja a szabályokat!!!!Viszont a kutya az após ölében volt,tehát láthatta hogy a gyerek odamegy,miért engedte?Egyébként meg ha vendégségben van az a kisgyerek,a vendéglátóaknak kell gyerekbaráttá tenni a lakást.Könyörgöm ez egy 2éves ,még majdnem kisbaba!Aki ezt írta tuti nincsen gyereke,mert lövése sincsen ezekről a dolgokról.Szóval itt nem az anyuka volt szerintem a hibás,hanem a papa,mert ő volt a figyelmetlen.
2012. dec. 6. 11:24
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

egyet értek Veled, a kicsi lány nem tudja a szabályokat.

azért van az anyja, hogy fogja a kezét

(Előtted író)

2012. dec. 6. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!