Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi a férjem, hogy ő...

Miért hiszi a férjem, hogy ő a házunk ura? Ez itt nem az ő háza. Szerintetek?

Figyelt kérdés

a helyzet az,hogy a férjem kint dolgozik a házunkon kivul,a kertben.

én meg bent sutok,fozok,intezem a cégem ügyeit.

és napi 3szor biztosan csörög a telefon,hogy a férjemet keresik. én kirohanok szólni neki, és fél percen belül már veszi fel a telefont, de ezek a mocskos diszpécserek mindig leteszik,mire beér a ferjeem. ez lenne az egyik,hogy nekik ez a munkajuk, mi az istenert nem birnak várni? mindig mondom,hogy egy PILLANAT!!! de mintha nem ertenenek magyarul.

a ferjem meg engem csesz le,hogy miért nem intezem a telefonokat.

meg elkezdi,hogy persze,hogy ő az úr a háznál,de ennyi jogom nekem is van,hogy elintezzek egy kva biztosítót.

és csak ugy mondom,hogy ez az én házam, meg is dolgoztam érte. mire megismertem a ferjem, en mar itt eltem, ő meg ott volt érettségi nélkül, munkanélkülin. nekem köszönheti,hogy van hol laknia,tud dolgozni(a cégemnél) erre még ő a ház ura? nevetseges!!!

eddig nem vagtam ezeket a fejehez,de ne felejtse el honnan jött...

szerintetek igazam van?

31ffi, én 30nő

2012. dec. 3. 16:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell semmit a fejéhez vágni, simán kérdezd meg tőle.
2012. dec. 3. 16:56
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Hogy beszélhetsz így a férjedről? Minek mentél hozzá, ha most meg ilyeneket mondasz? Ott volt érettségi nélkül, munkanélkülin. Akkor miért nem fordultál sarkon és hagytad ott a francba? Undorító és arrogáns amiket írsz. Házam, pénzem, cégemnél, ügyei. A házasságban minden közös. Válj el. Mindkettőtöknek sokkal jobb lesz.
2012. dec. 3. 17:38
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

Első meglátás: a diszpécsereknek ne azt mondd, hogy pillanat. Mondd azt, hogy kimész az udvarra szólni a férjednek, azt várják meg.

Második meglátás: tedd helyre a férjed. Te nyugodtan vállalhatod a konfrontálódást, hát vállald. Legyen tisztában vele, hogy veled így nem beszélhet.

2012. dec. 3. 17:45
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

Utolsónál a pont. Nagyon húzza meg magát a férjed, ha már te adtál tetőt a feje fölé.

Nálunk is hasonló van, én lakásom, de itt élünk ketten. De köztünk nincs ilyen téma, hogy enyém-tied, meg hogy ki az úr a háznál, mert közösen intézünk mindent. Akkor repülne a házból rövid úton, ha megcsalna, vagy megütne, de ezzel tisztában van első perctől fogva, és normálisnak is ítélte a kitételt, amikor ideköltöztünk.

2012. dec. 3. 17:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Közös-nem közös, a férj itt rendesen visszaél a helyzettel. A "kuss legyen, házasságkötés után minden közös" helyzet nem teljesen így néz ki. Ennyi erővel a nők is otthon vakarhatnák a vakarnivalót, majd körbemutathatnának, hogy "de hát minden közös, a fizetésünk is, amiért tulajdonképpen a férjem dolgozik". Az se lenne rendben.

Ha az erőviszonyokkal az egyik fél indokolatlanul és mértéktelenül visszaél (alias kinyílik a csipája), az ritkán marad konfliktus nélkül.

Egyébként volt szintén tündibündi, borostás, férfias exem. Viszont amikor már pár hónapja együtt voltunk és elkezdte ecsetelni a férfi-női szerepleosztásokat (nőnek a konyhában a helye, stb), patikamérlegen méricskélve, hogy ki mivel tartozik a kapcsolatban... na, ott néhány héten belül elbúcsúztunk egymástól. Én meg a továbbiakban nagyobb figyelmet fordítottam az ilyenféle értékrend idejekorán történő kiderítésére.

A férjemmel már nem merültek fel ilyen gondok, szerinte az férfimunka, amihez plusz izomerő kell, tehát nagyjából a kanapé megemelése. Az is csak azért, mert ő 40 kilóval nehezebb nálam és több fizikai erővel rendelkezik.

Női munka meg a szülés és a szoptatás, mert ezekhez nincsenek meg a biológiai adottságai. Ennyi, slussz.

2012. dec. 3. 18:45
 16/20 anonim ***** válasza:
26%

mi az hogy hazahoztad? úgy beszélsz róla mint egy szerencsétlen balfékről aki mindent neked köszönhet. szereted egyáltalán? és mi az hogy lenyomják a telefont? Őszintén kérdezem: Te be vagy b*szva?

amúgy tök vicces a kérdés, de több komolyságot. Vagy beszéljétek meg a dolgot, vagy váljatok el.

2012. dec. 3. 19:26
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem meg neked kellene nagyon gyorsan elszégyelni magad!

Hogy beszélhetsz így a férjedről hidd el azért mert te üzletasszony vagy nem bújtál ki külömb pi....-ból!!!!

Mi van ha neki nem volt lehetősége tanulni mert dolgoznia kellett hogy enni tudjon.ilyet senkihez nem lehet hozzá vágni!!!!!

2012. dec. 3. 20:06
 18/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem bújt ki különbből...de nem is vágta a fejéhez,hogy ő a ház úrnője :D Ellenben a férje aki azért lett valaki mer megházasodott igen!

Utálom az ilyet...csak azért felsőbb rendűnek érzi magát valaki mert lóg valami a lábai között...

2012. dec. 4. 10:26
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
9 Bocs,de elég okádék ízlésed van.Egy egyszerű munkásembertől mit vársz?Miért nem választottál olyan párt,akivel ugyanúgy gondolkoztok és egy szinten vagytok?Az ilyen kapcsolatokból csak a baj van.Amúgy meg válj el,mert ez csak rosszabb lesz.
2012. dec. 4. 10:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem éri meg együtt maradnotok, én is a sügős szakítást javaslom. A telefonnal kapcsolatban pedig ilyenkor: " a férjem pillanatnyilag házon kívül van, tudok segíteni valamiben?" Ha azt mondja nem, majd telefonál máskor és kész vagy hagy üzenetet. Ha azt szeretnéd, hogy ne egy papucs férjed legyen, akkor igenis meg kell hagyni abban a hitben, hogy ő a ház "ura", okos nők ezt így csinálják, akkor is, ha pasi egy szalmát nem tesz keresztbe. Vagy viseld te a nadrágot, de akkor lesz egy tutyimutyi párod.
2012. dec. 5. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!