Miért hiszi a férjem, hogy ő a házunk ura? Ez itt nem az ő háza. Szerintetek?
a helyzet az,hogy a férjem kint dolgozik a házunkon kivul,a kertben.
én meg bent sutok,fozok,intezem a cégem ügyeit.
és napi 3szor biztosan csörög a telefon,hogy a férjemet keresik. én kirohanok szólni neki, és fél percen belül már veszi fel a telefont, de ezek a mocskos diszpécserek mindig leteszik,mire beér a ferjeem. ez lenne az egyik,hogy nekik ez a munkajuk, mi az istenert nem birnak várni? mindig mondom,hogy egy PILLANAT!!! de mintha nem ertenenek magyarul.
a ferjem meg engem csesz le,hogy miért nem intezem a telefonokat.
meg elkezdi,hogy persze,hogy ő az úr a háznál,de ennyi jogom nekem is van,hogy elintezzek egy kva biztosítót.
és csak ugy mondom,hogy ez az én házam, meg is dolgoztam érte. mire megismertem a ferjem, en mar itt eltem, ő meg ott volt érettségi nélkül, munkanélkülin. nekem köszönheti,hogy van hol laknia,tud dolgozni(a cégemnél) erre még ő a ház ura? nevetseges!!!
eddig nem vagtam ezeket a fejehez,de ne felejtse el honnan jött...
szerintetek igazam van?
31ffi, én 30nő
Első meglátás: a diszpécsereknek ne azt mondd, hogy pillanat. Mondd azt, hogy kimész az udvarra szólni a férjednek, azt várják meg.
Második meglátás: tedd helyre a férjed. Te nyugodtan vállalhatod a konfrontálódást, hát vállald. Legyen tisztában vele, hogy veled így nem beszélhet.
Utolsónál a pont. Nagyon húzza meg magát a férjed, ha már te adtál tetőt a feje fölé.
Nálunk is hasonló van, én lakásom, de itt élünk ketten. De köztünk nincs ilyen téma, hogy enyém-tied, meg hogy ki az úr a háznál, mert közösen intézünk mindent. Akkor repülne a házból rövid úton, ha megcsalna, vagy megütne, de ezzel tisztában van első perctől fogva, és normálisnak is ítélte a kitételt, amikor ideköltöztünk.
Közös-nem közös, a férj itt rendesen visszaél a helyzettel. A "kuss legyen, házasságkötés után minden közös" helyzet nem teljesen így néz ki. Ennyi erővel a nők is otthon vakarhatnák a vakarnivalót, majd körbemutathatnának, hogy "de hát minden közös, a fizetésünk is, amiért tulajdonképpen a férjem dolgozik". Az se lenne rendben.
Ha az erőviszonyokkal az egyik fél indokolatlanul és mértéktelenül visszaél (alias kinyílik a csipája), az ritkán marad konfliktus nélkül.
Egyébként volt szintén tündibündi, borostás, férfias exem. Viszont amikor már pár hónapja együtt voltunk és elkezdte ecsetelni a férfi-női szerepleosztásokat (nőnek a konyhában a helye, stb), patikamérlegen méricskélve, hogy ki mivel tartozik a kapcsolatban... na, ott néhány héten belül elbúcsúztunk egymástól. Én meg a továbbiakban nagyobb figyelmet fordítottam az ilyenféle értékrend idejekorán történő kiderítésére.
A férjemmel már nem merültek fel ilyen gondok, szerinte az férfimunka, amihez plusz izomerő kell, tehát nagyjából a kanapé megemelése. Az is csak azért, mert ő 40 kilóval nehezebb nálam és több fizikai erővel rendelkezik.
Női munka meg a szülés és a szoptatás, mert ezekhez nincsenek meg a biológiai adottságai. Ennyi, slussz.
mi az hogy hazahoztad? úgy beszélsz róla mint egy szerencsétlen balfékről aki mindent neked köszönhet. szereted egyáltalán? és mi az hogy lenyomják a telefont? Őszintén kérdezem: Te be vagy b*szva?
amúgy tök vicces a kérdés, de több komolyságot. Vagy beszéljétek meg a dolgot, vagy váljatok el.
Szerintem meg neked kellene nagyon gyorsan elszégyelni magad!
Hogy beszélhetsz így a férjedről hidd el azért mert te üzletasszony vagy nem bújtál ki külömb pi....-ból!!!!
Mi van ha neki nem volt lehetősége tanulni mert dolgoznia kellett hogy enni tudjon.ilyet senkihez nem lehet hozzá vágni!!!!!
Nem bújt ki különbből...de nem is vágta a fejéhez,hogy ő a ház úrnője :D Ellenben a férje aki azért lett valaki mer megházasodott igen!
Utálom az ilyet...csak azért felsőbb rendűnek érzi magát valaki mert lóg valami a lábai között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!