Miért hiszi a férjem, hogy ő a házunk ura? Ez itt nem az ő háza. Szerintetek?
a helyzet az,hogy a férjem kint dolgozik a házunkon kivul,a kertben.
én meg bent sutok,fozok,intezem a cégem ügyeit.
és napi 3szor biztosan csörög a telefon,hogy a férjemet keresik. én kirohanok szólni neki, és fél percen belül már veszi fel a telefont, de ezek a mocskos diszpécserek mindig leteszik,mire beér a ferjeem. ez lenne az egyik,hogy nekik ez a munkajuk, mi az istenert nem birnak várni? mindig mondom,hogy egy PILLANAT!!! de mintha nem ertenenek magyarul.
a ferjem meg engem csesz le,hogy miért nem intezem a telefonokat.
meg elkezdi,hogy persze,hogy ő az úr a háznál,de ennyi jogom nekem is van,hogy elintezzek egy kva biztosítót.
és csak ugy mondom,hogy ez az én házam, meg is dolgoztam érte. mire megismertem a ferjem, en mar itt eltem, ő meg ott volt érettségi nélkül, munkanélkülin. nekem köszönheti,hogy van hol laknia,tud dolgozni(a cégemnél) erre még ő a ház ura? nevetseges!!!
eddig nem vagtam ezeket a fejehez,de ne felejtse el honnan jött...
szerintetek igazam van?
31ffi, én 30nő
Egy normális házasságban egyik sem vág a fejéhez a másiknak semmit! De ha te így vélekedsz a férjedről, akkor miért vagy még vele, ha neked köszönhet mindent?
Remélem, hogy nem akarsz gyereket ilyen mentalitással.
1. Elöször gondolkodj el, hogy ez a kapcsolat házasság-e egyáltalán.
2. Ezeket a férjeddel kell megbeszélni, ha neki ilyen elavult nézetei vannak, akkor váljatok el és mehet, ahová akar.
3. A ház a tied (már amennyiben jól értem, és te vetted a házasságkötés elött), de az idöközben ráforditott összeket felezödnek, ezt a férjed jogosan követeli akkor töled.
5éve ismerem, és 2 éves hazasok vagyunk, de gyakorlatilag elsö randevún hazahoztam, és rá egy hónapra idekoltozott.
de azota nagyon elkenyelmesedett,es nem nez semmibe sem..
"de gyakorlatilag elsö randevún hazahoztam, és rá egy hónapra idekoltozott...,es nem nez semmibe sem."
Ezek után csodálkozol?!?!?!
Ha a tiéd a ház, akkor a hozzá kapcsolódó biztosítást is te vagy jogosult intézni.
Milyen biztosítást nem tudtál elintézni? Ha az ő nevén van (kocsi, életbiztosítás) akkor valóban nincs jogod intézkedni. A biztosítónak/banknak/bármilyen cégnek nem kötelessége tudni hogy nálatok kinek a nevén van a ház, a cég, ki tart el kit...
Az ő hozzáállása mondjuk elég gáz. Meg kéne tudnotok ezt beszélni, végülis az egész életeteket együtt tervezitek leélni (?).
akkor megvolt a kémia rendesen. nekem bejött,hogy aranyos,borostás,kicsit munkásember kinézetű, neki meg gondolom a prűd üzletasszony.
de nem gondolom, hogy hiba volt hazahozni az első alkalommal.
engem a mostani viselkedese bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!