Hogy menjek így az anyja elé? Mi lesz? :D
Figyelt kérdés
Nyáron összejöttem egy csajjal és én már bemutattam a szüleimnek. Már szeretne ő is csak az a gàz, hogy én ismerem az anyját. A régi sulimba minden félévkor buktam, rengeteg szaktanárit kaptam tőle, egyszer megfenyegettem később meg kirugatott. Nagyon utáltuk egymást. És ő a szerelmem anyja. Elmondtam a lánynak, hogy mi van erre kinevetett. Jó ötlet oda menni? Hogy viselkedjek vagy mit csináljak?
18/F
2012. dec. 3. 14:58
11/22 A kérdező kommentje:
nem beszéltük még meg
2012. dec. 3. 19:57
12/22 anonim válasza:
Voltál már az anyósnál?:)
Milyen reakciót váltottál ki belőle?
13/22 A kérdező kommentje:
Még nem voltam
2012. dec. 5. 21:22
14/22 anonim válasza:
"Virágot hozol nekem The Gechi?" XDXD
15/22 anonim válasza:
Hát a barátnőd beszéljen az anyjával, hogy veled jár és, hogy fogadja el, hogy téged szeret...te meg mondd meg a lesz anyósodnak, hogy szeretnéd, ha elfelejtenétek a történteket és befogadnának a családba, kezdjétek tisztalappal :) Vigyél neki csokit meg virágot és beszélgessetek el, de a reakciót meg a fogadást meg mindent mesélj el részletesen!! :D
16/22 anonim válasza:
Erre szokták azt mondani, hogy az élet a legjobb forgatókönyv író.:-)) Ha a kedves mama normális (minden értelemben ) akkor nem fogja összekeverni a lánya magánéletét a régi iskolai konfliktusokkal. De azt hiszem sokat kell tekerned ahhoz, hogy a szíve csücske legyél...
17/22 anonim válasza:
Kiváncsi leszek,hogy fogad.:)
Teperj,nyalj,és fuss,ha úgy adódik.:P
18/22 anonim válasza:
Ez kemény! De gondolom, azóts változtál (jó irányba). Lehet, hogy most már egész jól ki fogtok jönni :)
19/22 anonim válasza:
azzzzzszép:D
na erre én is kíváncsi vagyok:D:D írd majd meg mivolt.
20/22 anonim válasza:
hát elég cinkes helyzet, írd majd meg, mi volt :D
a youtube videó király :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!