Ütötted már meg valamelyik szülődet?
A férjem apja ököllel ment neki a saját lányának. A férjem a csuklóját és a karjait fogta le nagyon erősen , hogy ne tudjon mozdulni és ordított vele, hogy hagyja abba. Így is kapott a sógórnőm párat mielőtt közbe tudott volna lépni a férjem.
Azt mondja a férjem nekem, mai napig emészti magát azon ,hogy nem tudott időben közbelépni ( hogy a testvére ne sérüljön meg) és azt mondogatja képtelen volt megütni az apját és magára haragszik ezért.
Azóta gyűlöli őt.
Én soha nem ütném meg anyukámat. Apa nem él velünk de őt se. Soha. Nem szabad megütni mert csak ő nevelt ő hozott a világra. Az más ha terrorizálja a családot de akkor se a gyerek üsse meg hanem egy felnőtt próbálja meg leállítani.
Szülőt megütni bunkó dolog! Ahogy fordítva is az. Gyereket megütni se szép.
17:00 Én megértelek és sajnálom hogy ez történt veled.
Tudom hogy van olyan helyzet mikor nincs választás ütni kell. Mert a mi családunkba is elő fordult tatámat a fia rakta be a szobájába meg egyszer a szomszéd verte el mert le akart szúrni minket nagy késsel. Szóval nekem is kijutott a jóból de ezek régen voltak. kérdés pedig az volt hogy ütütted e meg valamelyik szülődet. Erre válaszoltam hogy én sose tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!