Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ütötted már meg valamelyik...

Ütötted már meg valamelyik szülődet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 07:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A férjem apja ököllel ment neki a saját lányának. A férjem a csuklóját és a karjait fogta le nagyon erősen , hogy ne tudjon mozdulni és ordított vele, hogy hagyja abba. Így is kapott a sógórnőm párat mielőtt közbe tudott volna lépni a férjem.

Azt mondja a férjem nekem, mai napig emészti magát azon ,hogy nem tudott időben közbelépni ( hogy a testvére ne sérüljön meg) és azt mondogatja képtelen volt megütni az apját és magára haragszik ezért.

Azóta gyűlöli őt.

2009. aug. 19. 14:44
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Én soha nem ütném meg anyukámat. Apa nem él velünk de őt se. Soha. Nem szabad megütni mert csak ő nevelt ő hozott a világra. Az más ha terrorizálja a családot de akkor se a gyerek üsse meg hanem egy felnőtt próbálja meg leállítani.

Szülőt megütni bunkó dolog! Ahogy fordítva is az. Gyereket megütni se szép.

2009. aug. 19. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
14:49 - Van egy bizonyos reflex, amit a félelem szül, na ilyen az is, amikor valaki önvédelemből vagy más ember védelmében üti a támadót, legyen az akár egy szülő. Örülj, hogy ezt még nem tapasztaltad meg. Én sajnos már igen. És sajnos nem volt lehetőség más felnőttől segítséget kérni, mert apám a saját szobámban zárt ajtók mögött szorított sarokba.
2009. aug. 19. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Én egyszer belerúgtam a saját apámba, mert ő meg belerúgott a kutyámba, nem először. Nálunk ez nem divat, ő is meglepődött rajta, meg én is.
2009. aug. 19. 17:29
 15/17 anonim ***** válasza:

17:00 Én megértelek és sajnálom hogy ez történt veled.

Tudom hogy van olyan helyzet mikor nincs választás ütni kell. Mert a mi családunkba is elő fordult tatámat a fia rakta be a szobájába meg egyszer a szomszéd verte el mert le akart szúrni minket nagy késsel. Szóval nekem is kijutott a jóból de ezek régen voltak. kérdés pedig az volt hogy ütütted e meg valamelyik szülődet. Erre válaszoltam hogy én sose tenném.

2009. aug. 21. 11:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Én örülök annak, hogy a szüleim ilyen szempontból "egészségesek"(pl. nem isznak,nem veszekednek stb).Anyu szokott néha kiakadni,mert mindig ő takarít, főz,mos stb.Annó amokor még kamasz voltam, akkor sokat veszekedtek velem,de akkor sem volt verekedés.Egyedül a nővérem pofozott fel kiskoromban amikor valami rosszat csináltam. De én nem tudnék verekedni, ahoz nagyon fel kellene idegelni,de utána biztosan megbánnám!
2009. aug. 26. 07:24
 17/17 anonim válasza:
Én két éves koromban tökön rúgtam az apámat véletlen, mikor játszottunk az ágyon. Azóta van még 3 öcsém. :-)
2009. aug. 26. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!