Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ütötted már meg valamelyik...

Ütötted már meg valamelyik szülődet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 07:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
SOHA!És elítélem aki ilyet tesz!Kivéve ha a szülő terrorban tartja a gyereket.Akkor viszont ütni kell ahol éred!
2009. aug. 19. 08:01
 2/17 anonim válasza:
100%

eddig mind a 4 testvérem megverte anyukámat

mert alkoholista és tör ront mikor iszikmde én soha nem fogom megverni,sőt egy szóval sem megbántani,mert ö az anyukám nem ö nevelet hanem a kereszt anyám,de akkor se fogom oha megütni!inkább magamat pofozom fel minthogy megüssem!

2009. aug. 19. 08:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A férjem az apját "visszarakta a szobába" (nem megütötte konkrétan, hanem csak megfogta és berakta"). Mert részegen elkapta az anyját (mármint a férjemét).
2009. aug. 19. 08:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
El sem tudom képzelni, soha meg nem tenném.
2009. aug. 19. 08:54
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Soha nem tennék ilyet bármit is csinálnak!
2009. aug. 19. 09:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer az anyukámat, miután álmában megpróbálta részegen leszúrni az apukámat azért, mert nem akart neki pénzt adni piára. Nagyon megbántam, de akkor bizony felpofoztam anyukámat, hogy kapjon az agyához.
2009. aug. 19. 09:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
én 16 éves voltam mikor a 100kg apámat neki nyomtam a falnak mérgemben mert anyámat ökölel ütötte.mondtam neki hagyja abba erre még rám is förmedt anyám meg csak kiabált hagyjál békén ez fáj nem érted?na akkor ugy voltam vele ha esetleg meg is öl engem de akkor sem hagyom hogy anyámat bántsa.és akkor neki mentem igaz nehezen tudtam vissza tartani de csak anyámra tudtam gondoli.ő egyből kirohant hogy szóljon öcsémnek jöjjön segiteni.hála az égnek sikerült olyan erősen a falhoz nyomnom hogy nem kapott normálissan levegőt és kicsit roszul lett.elhagyta az eree és lenyugodott.borzalmas gyerekkorom volt.én vagyok a legnagyobb és nekem kellett megoldanom mindent.most egy idegroncs 20 éves lány vagyok.
2009. aug. 19. 09:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer majdnem. 16 évesen nem akart este 8kor kiengedni 1-1,5 órára sétálni (tél volt persze).

Először meglöktem picit, aztán fel akart pofozni, és védekeztem. Így majdnem megütöttem. De örülök, hogy nem történt meg!!!

2009. aug. 19. 09:55
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Önvédelemből igen, amikor apám már többször is olyan fájdalmasan csavarta a csuklómat, hogy majdnem eltört.
2009. aug. 19. 12:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor örülök, h nekem nem volt apám ill. két kezemen meg tudom számolni hányszor láttam életemben, így 21 évesen... Manapság hajléktalan, nagyon sajnálom, de ő teremtette magának ezt a helyzetet..

Mindenkinek sok erőt kívánok!

Édesanyámat sosem ütném meg, mi inkább elmeharcot vívunk. :D Lelkisértés már előfordult jópárszor. :S

4 éves koromban volt egy élettársa és láttam/emlékszem,mikor eltörte a karját. A mai fejemmel biztos nekimentem volna.

2009. aug. 19. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!