Két "ilyen" szülő miféle embert nevel majd a gyerekéből?
Én azt nem értem, hogy miért támogatjátok pénzzel az életmódját annak a lánynak?
És igen, most kell abbahagyni, különben eltarthatjátok azt a szegény gyereket is. Remélhetőleg tényleg változnak, bár ez ritka.
Szerintem eddig sem kellett volna pénzelni és nálam nem változtat a tényen az, hogy terhes. Valószínűleg annyi abortusza volt, hogy ezt már nem vették el tőle. Nekem is van ilyen "ismerősöm".
Azért mert valaki terhes még nem kell pénzelnie a családnak, ha az anyja akar, adjon, de nekem nem kötelességem, ha amúgy is milliókkal tartozik. Ezzel csak Ti, mint család, fenntartottátok és támogattátok az életstílusát.
Most nyilván ez baromi hülyén fog hangzani. De ha szerencséjük van akkor nem marad meg a baba a sok abortusztól meg a drogoktól.
Igazad van. Én megszakítanék velük minden kapcsolatot, mert nem bírnám végignézni a gyerek szenvedését. Ellenben nem menthetsz meg mindenkit a világon, mert annyi pénz és idő a világon nincs.
Nem kell nekik segíteni. Ha gyereket akarnak akkor vállalják a felelősséget. De én inkább nem szeretném tudni, hogy a pénzemet eldrogozzák és a gyerek meg intézetben köt ki aztán még ezért is én érezzek lelkiismeret furdalást. Ha nagyon nem bírod ezt megemészteni akkor vegyél nekik babaruhát meg pelenkát, de pénzt semmiképpen se adjatok.
18-as válaszoló:
A lánynak csak az anyja van, apja sosem volt. Nagy szeretettel nevelte a gyerekét, bár tény, hogy napi 14 órákat kellett dolgoznia, hogy fenntartsa magukat, ne arra gondolj itt, hogy valami vezető munkakörben dolgozott a gazdagságért, hanem szó szerint kenyérre és lakbérre kellett a pénz, tehát nem tudott lazítani a munkaidején. Eközben a lány egy darabig normálisan élt, majd 18-20 éves kora körül kezdett zülleni, például úgy tudtuk, hogy főiskolára jár, de valójában csak felvette a diákhitelt, amit elszórakozott (akkoriban kezdett drogozni) de az iskolába nem járt be. Hibás az anyja valamiben? Talán igen, én nem látom, hogy mit tudott volna másként csinálni. Talán lehetett volna következetesebb, szigorúbb... nem tudom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!