Elég egy sms-t küldeni a felnőtt gyereknek akivel egy városban lakunk ha születésnapja van?
Nem nálunk nem szerencsére,apukám nagyon jó apa hiába múltam el 20 ő meg 50 és 13 éves koromban elváltak. Neki is és anyumnak is új családja van,de mindkettőjük megmaradt SZÜLŐ-nek! Míg apukádat ez a jelző közel sem illeti meg. Nagyon sajnállak,én a helyedben meg sem hívnám szülinapomra:(
Ha már régóta fenn áll ez a helyzet,jobb ha nem is keresed őt,nem érdemli meg!!
Ezesetben két dolgot tehetsz:
a) síránkozol rajta, hogy egy olyan ember nem tartja veled a normális kapcsolatot, akit nem is érdekelsz
b) elfogadod, hogy ez van.
Nyilván tudod, hogy nem ez a normális apa-lánya viszony, függetlenül attól, hogy már felnőtt vagy. Sajna sokan csak 18 évre (vagy még annyira se) vállalnak gyereket, ezzel egyedül nem tudsz mit kezdeni, benne meg nincs hajlandóság. Nekem ez elég indok lenne, hogy én se keressem többet. Ilyen esetben sem szerencsés futni a vonat után, ami nem vesz fel.
Oh nem félj ha fizikailag lerobban korházba kerül kisnyugdijas lesz akkor eszébe fognak jutni gyerekei.
Na akkor te is dobhatsz neki 1 sms-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!