Mit csinaljak? A parom kiakaszt.
A kisbabam 2 honapos.a parom munkamanias, soha nem latjuk.
Ha nem dolgozik akkor elmegy inni a haverokkal hetvegen.
Elegem van belole, mar minden csatornan kozoltem vele, hogy nem vagyok boldog, mindig azt mondja hogy ertunk dolgozik ennyit.kommunikacios Tréningeket tart, van hogy este 11 kor meg vacsorazgat a resztvevokkel, es azert nem hiv fel.
En meg egesz nap a babaval...mosom a ruhait, vasalok.
Ha hazajon csak termeli a mosatlant es szetdobalja a zokniait... Csak idegesit.
Tudom hogy nem csal meg, eddig meg biztos nem, de mar nem is erdekelne...
Annyira elegem van, nem tudom mit csinaljak.
Ugy erzem hogy nem akarok mar vele lenni, mert csak fajdalmat okoz, es jobb lenne egy masik helyen lakni, ahova mar nem jonne haza.
Azért nem kell lehurrogni a kérdezőt sem.Senki sem ugrálna az örömtől,hogyha le lenne tojva a feje és csak házicselédnek lenne jó.
Kérdező,ha szereted a párod,akkor kitartás,amég el nem tudsz menni dolgozni te is.Ha meg nem,akkor keress mást.
Nem értem én sem ezt a sok ostoba frusztrált válaszolót. A kérdés teljesen jogos és érthető. Mi is jártunk hasonló cipőben, majdnem ott is hagytam a drágát, mert ez nem családi élet.
Ugyan a munkamánia maradt nálunk, de igazából szükség is van rá, mert a két gyerek "sokba kerül", viszont az nagyon nem mindegy, hogy a kevés szabadidő hogyan és mivel telik.
Nem tudom, hogy nálatok mi válna be, nekünk az fordította meg a dolgokat, hogy bizony kiborítottam a bilit. Utána meg egy kicsit a saját elvárásaimat is újragondoltam. Már én is ott tartottam a nagy balhé előtt, hogy igazából ha nem élnénk együtt, akkor kb egy gonddal kevesebb volna.
Talán érdemes lenne eltöltenek 1 estét ketten. Simán el tudom képzelni, hogy amiről úgy gondolod, hogy a tudtára adtad, nem vagy így boldog, csak annyiban lerendezi, hogy ki vagy az új helyzettől és majd elmúlik magától, ő meg inkább elmenekül, mert nem tud okos lenni ebben a helyzetben.
Köszönöm a kedves válaszokat;)
Azt még hozzá kell tennem, hogy amikor éjszaka sír a baba, akkor berakja a füldugòt, hogy ne hallja.
Aztán van mikor a baba mosolyog , ez már este van, akkor elkéri, hogy most nála legyen, de amint elkezd sírni vagy nyűgös akkor visszaadja a kezembe...ez nekem kicsit vicces amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!