Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak? A parom kiakaszt.

Mit csinaljak? A parom kiakaszt.

Figyelt kérdés

A kisbabam 2 honapos.a parom munkamanias, soha nem latjuk.

Ha nem dolgozik akkor elmegy inni a haverokkal hetvegen.

Elegem van belole, mar minden csatornan kozoltem vele, hogy nem vagyok boldog, mindig azt mondja hogy ertunk dolgozik ennyit.kommunikacios Tréningeket tart, van hogy este 11 kor meg vacsorazgat a resztvevokkel, es azert nem hiv fel.

En meg egesz nap a babaval...mosom a ruhait, vasalok.

Ha hazajon csak termeli a mosatlant es szetdobalja a zokniait... Csak idegesit.

Tudom hogy nem csal meg, eddig meg biztos nem, de mar nem is erdekelne...

Annyira elegem van, nem tudom mit csinaljak.

Ugy erzem hogy nem akarok mar vele lenni, mert csak fajdalmat okoz, es jobb lenne egy masik helyen lakni, ahova mar nem jonne haza.

2012. dec. 2. 23:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%
Az lenne a legjobb ha leülnétek egy asztalhoz és elmondanád neki, hogy mi nem tetszik és megbeszélnétek. És ha nem megy, akkor hát "ami nem megy, azt nem kell erőltetni"
2012. dec. 2. 23:37
 2/25 anonim ***** válasza:
61%

Nem értelek őszintén, valószinűleg a gyerek előtt is ilyen volt, akkor mit gondoltál megváltozik a gyerek miatt?

Kérd meg, hogy hétvégén egy kicsit foglalkozzon ő gyerekkel vagy este mosogasson el mert az első pár hónap nagyon nehéz gyerekkel.

2012. dec. 2. 23:38
 3/25 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy egy kicsit sok neki a baba, mint említetted 2 hónapos a pici, talán még nem "fogta fel". Nagy változás ez az életében, de nem szabad egyből leírni.. Próbáld meg helyrehozni, légy türelemmel, valamit változtass. Intézz magatoknak egy éjszakát kettesben, és próbáld meglepni valamivel, csinálj olyasmit, ami nem vall rád, hívd fel a figyelmét, mondd el neki, hogy szeretnéd rendbe hozni, stb.
2012. dec. 2. 23:42
 4/25 anonim ***** válasza:
60%

Teljesen igazad van!

Cseréld le egy otthonülő munkanélkülire...

2012. dec. 3. 03:20
 5/25 anonim ***** válasza:
41%
Micsoda egy szemet pasi! Képes dolgozni a családjáért, aztán munka utan fáradtan hazamenni!Es meg szennyes ruhája is van! Hogy képzeli! Mossa ki magának! Végülis te egész nap majd megszakadt a 2 hónapos gyerek mellett, egy másodperc megállasod sincs, hogy képzeli????? Valj el!!, Komolyan, ilyenkor elgondolkodom, hogy van nő, aki ennyire buta es egoista?
2012. dec. 3. 06:11
 6/25 A kérdező kommentje:

Utolso nagyon kedves es ertelmes vagy :)

Probaldk ki 1 hetre amit en cs

2012. dec. 3. 07:42
 7/25 A kérdező kommentje:
Inalok aztan butazz le mast.
2012. dec. 3. 07:43
 8/25 anonim ***** válasza:
46%
Mit? Gondozzák egy kis babát? 8 eves a lányom. Vezessek háztartást? Elmúltak 30, jó ideje ezt csinálom. Mit próbáljak ki? Meg zoknit is tudok mosni, sőt, össze is tudom szedni a szennyest.
2012. dec. 3. 07:44
 9/25 A kérdező kommentje:

A hasznàlhatatlan válaszadók kímèljenek meg, tanàcsra van szükségem, nem kioktatásra.

Köszönöm :)

2012. dec. 3. 07:52
 10/25 anonim ***** válasza:
57%
Ok. Valj el.
2012. dec. 3. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!