Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon kiakaszt a baratnom,...

Nagyon kiakaszt a baratnom, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Szoval mar 10 eve baratnok vagyunk,1,2 eve a legjobbak voltunk,bar mindig is furin viselkedett,de az utobbi 2evben nagyon elegem van belole.Amik zavarnak benne:

Hogy,ha csak 2en vagyunk normalis hangon beszel velem,ha ott vannak masok pl suli orditva szol vissza,vagy lehulyez,leeget mindenki elott.Ha elmegyunk bulizni ,akkor is csak addig beszel velem,amig a tobbiek oda ernek,ha oda ertek a tobbiek ,mintha levego lennek,hozzam sem szol.

Kolcson ker tollem valamit ,szivessen oda adom neki,en pl ma kolcson kertem egy cd-t tolle,nem akarja ide adni + le hulyezett,hogy elkertem.Rengetegszer kibeszel,sajat szememmel lattam a smsket amiket irt egy lanynak rollam.Es a legszomorubb,hogy,ha ezt meg emlitem neki,le hulyez,vagy o haragszik meg ram,10 perc mulva pedig minden megy ugyanugy.Mostansag,ha uj a frizuram azt mondja,hogy sz*ru all,ha felveszek egy ruhat ,le akar beszelni rolla es valami ritka ronda darabot akar ram sozni,vagy pedig azt mondja,hogy kover vagyok masnap azt mondja,hogy nem.Van baratom 2 eve le akar rolla beszelni,azt mondja,ha vele maradok o nem all szoba velem.Stb..Foggalmam sincs,hogy mi lelte.Beszelni nem lehet vele,mert mondom mindenkinek mondja ,hogy milyen hulye vagyok,hogy ezt hiszem meg stb.Mind 2en 17 vagyunk

2012. szept. 7. 00:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
tuti csak féltékeny rád, az ilyen nem barátnő. a helyedben biztos nem barátkoznék vele többet, hidd el vannak mások is akikkel barátságot köthetnél :)
2012. szept. 7. 00:18
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Szép lassan huzodj visza töle,ez nem barátnö inkább rosz akkarod.lehet kellene neki a fiud,vagy valami másért de biztos irigy rád azok ilyenek.
2012. szept. 7. 00:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ezt a kapcsolatot nem nevezném barátságnak. Annál inkább érdek kapcsolatnak. Ez a lány téged semmibe vesz, kihasznál. Hidd el nekem, /mert én is voltam ilyen helyzetben/ nem érdemes időt pazarolni rá. A helyedbe jó messzire kerülném a társaságát. Ennél még a magány is sokkal jobb.
2012. szept. 7. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Ő baromi nagy hülyét csinál belőled, de ami még szomorúbb, hogy te ezt hagyod is. Nem a barátnőd, sőt továbbmegyek, szerintem konkrétan gáznak talál. Csak kihasznál. Tudod a dolgod...
2012. szept. 7. 01:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne keresd, nézd levegőnek, mintha nem lenne.

Ha fontos vagy neki, előbb-utóbb megkeres ő.

Ha nem, kár megaláznod magad. Ez nagyon szemét viselkedés, valamiért tuti féltékeny rád...

(Nekem is van egy legjobb barátnőm, 11 éve. Ezalatt volt, hogy úgy összevesztünk, hogy 3 ÉVIG nem beszéltünk. Aztán utána volt olyan, hogy 4 hónapig, meg egy 2 hónapos szünet. Most jó ideje csak apróbb viták, de többnyire megoldjuk....)

24L

2012. szept. 7. 01:47
 6/8 anonim ***** válasza:
A mai társadalomban ezt nevezik barátságnak?
2012. szept. 7. 04:20
 7/8 anonim válasza:
nekem ez érdek barátságnak tűnik. Azért barátkozik veled, hogy ne legyen "egyedül". Régebben nem volt ilyen, azt írod. Lehet, hogy akkor még tényleg te voltál a legjobb barátja. De gondolom, mikor középiskolába mentetek, akkor változott meg. Kifele azt mutatja, hogy le..ar téged,lehet, hogy kínos neki a barátságod. Jobb lenne, ha, vagy rákérdeznék komolyan mi a baja, vagy bármennyire is fáj, kezdenél róla leszakadni. Ne neked kelljen megalázkodnod előtte
2012. szept. 7. 05:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Én oda mennék hozzá, és őszintén elmondanám a helyzetet, és

megkérdezném tőle, hogy szerinte, mennyire lehet barátságnak ezt nevezni.

A választól és a további hozzáállásától függően tartanám a kapcsolatot vele.

Ha lehet és úgy alakul, mihamarabb nézz normális barátnő után.

Az igaz barát minden helyzetben barát, még a rossz helyzetben, sőt akkor mutatkozik meg csak igazán.

Magam is így tettem.

2012. szept. 7. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!