Nagyon kiakaszt a baratnom, mit csinaljak?
Szoval mar 10 eve baratnok vagyunk,1,2 eve a legjobbak voltunk,bar mindig is furin viselkedett,de az utobbi 2evben nagyon elegem van belole.Amik zavarnak benne:
Hogy,ha csak 2en vagyunk normalis hangon beszel velem,ha ott vannak masok pl suli orditva szol vissza,vagy lehulyez,leeget mindenki elott.Ha elmegyunk bulizni ,akkor is csak addig beszel velem,amig a tobbiek oda ernek,ha oda ertek a tobbiek ,mintha levego lennek,hozzam sem szol.
Kolcson ker tollem valamit ,szivessen oda adom neki,en pl ma kolcson kertem egy cd-t tolle,nem akarja ide adni + le hulyezett,hogy elkertem.Rengetegszer kibeszel,sajat szememmel lattam a smsket amiket irt egy lanynak rollam.Es a legszomorubb,hogy,ha ezt meg emlitem neki,le hulyez,vagy o haragszik meg ram,10 perc mulva pedig minden megy ugyanugy.Mostansag,ha uj a frizuram azt mondja,hogy sz*ru all,ha felveszek egy ruhat ,le akar beszelni rolla es valami ritka ronda darabot akar ram sozni,vagy pedig azt mondja,hogy kover vagyok masnap azt mondja,hogy nem.Van baratom 2 eve le akar rolla beszelni,azt mondja,ha vele maradok o nem all szoba velem.Stb..Foggalmam sincs,hogy mi lelte.Beszelni nem lehet vele,mert mondom mindenkinek mondja ,hogy milyen hulye vagyok,hogy ezt hiszem meg stb.Mind 2en 17 vagyunk
Ne keresd, nézd levegőnek, mintha nem lenne.
Ha fontos vagy neki, előbb-utóbb megkeres ő.
Ha nem, kár megaláznod magad. Ez nagyon szemét viselkedés, valamiért tuti féltékeny rád...
(Nekem is van egy legjobb barátnőm, 11 éve. Ezalatt volt, hogy úgy összevesztünk, hogy 3 ÉVIG nem beszéltünk. Aztán utána volt olyan, hogy 4 hónapig, meg egy 2 hónapos szünet. Most jó ideje csak apróbb viták, de többnyire megoldjuk....)
24L
Én oda mennék hozzá, és őszintén elmondanám a helyzetet, és
megkérdezném tőle, hogy szerinte, mennyire lehet barátságnak ezt nevezni.
A választól és a további hozzáállásától függően tartanám a kapcsolatot vele.
Ha lehet és úgy alakul, mihamarabb nézz normális barátnő után.
Az igaz barát minden helyzetben barát, még a rossz helyzetben, sőt akkor mutatkozik meg csak igazán.
Magam is így tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!