Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósod vagy aposod a bunkobb...

Anyósod vagy aposod a bunkobb veled?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 15:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Anyós. Bár bunkónak nem mondanám, mert amikor látom akkor kicsit hárpia, mindenbe beleköt, viszont leginkább a hátam mögött mondja a magáét, a kitalált hazugságait.

Csak mert én tiszteletteljesen viselkedek vele, és normálisan viselkedek, nem nagyon tud mibe belekötni, (szerintem) ezért talált ki olyan ocsmány dolgokat, és mondja mindig a fiának, amikor én nem vagyok ott... :/ Nagyon bántó tud lenni, főleg, hogy én nem szeretem (pont ezért), mégse uszítom páromat ellene, és nem is mondok neki hasonló dolgokat, ez viszont fordítva már nem működik sajnos.

Az após meglehetősen kedves velem szerencsére.

2012. dec. 3. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!