Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy megcsalja a...

Van olyan, hogy megcsalja a házastársát, és ez segít a házasságán?

Figyelt kérdés
Értem, amolyan semmilyen volt már jó ideje, de az új kapcsolat miatt az a fél feldobódott, és végülis a saját házasságát segítette életkedvet lehelt bele ezáltal javult a helyzet.
2012. dec. 1. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem 15 éves kapcsolatban van... legalábbis én így értelmeztem.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem anno egy kollégám azt mondta, hogy igen is fel kell töltődni házasságon kívül, annál jobb lesz a kapcsolata a feleségével, akivel persze nem tudatja a megcsalást. Mélyen elítéltem.

Aztán történt egyszer, másik munkahelyre kerültem és érdeklődött irántam egy fiú. Megjegyzéseket tett, kedveskedett, bókolt, dícsért... engem meg annyira "lázba" hozott, hogy tetszem neki és kacérkodik velem, hogy egyre jobb lett a kapcsolatom a párommal. Szóval nem volt tesi kapcsolat köztünk a kollégámmal, nem csaltam meg a férjemet, mégis dobott egyet a kapcsolatunkon.

2012. dec. 3. 09:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Pontosan ahogy utolsó írod. 15 éves a házasságom. És épp ahogy írod képzelem. Köszi
2012. dec. 3. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!