Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy megcsalja a...

Van olyan, hogy megcsalja a házastársát, és ez segít a házasságán?

Figyelt kérdés
Értem, amolyan semmilyen volt már jó ideje, de az új kapcsolat miatt az a fél feldobódott, és végülis a saját házasságát segítette életkedvet lehelt bele ezáltal javult a helyzet.
2012. dec. 1. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Hogyne, amennyiben a házastársa egy megalkuvó, gyenge önbecsülésű, teszetosza jellem, aki mosolyogva eltűri a másik fél szeretőjét.
2012. dec. 1. 21:18
 2/12 A kérdező kommentje:

A házastárs nem tudná. Csak azt látná, hogy normalizálódtak a dolgok valahogy. Aki pedig megcsalt annak a kapcsolatnak véget vetne.Mert már otthon is a házastárs jobban áll hozzá, mivel az vidámabb stb.

Bocsi lehet tök hülyeség az egész lehet ilyen nem is létezik.

2012. dec. 1. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Én hallottam ilyenről, de nem olyan felállásban, ahogyan te mondod.

A nő a házasság alatt egy kiállhatatlan undorító nőszeméllyé vált. Megalázta a férjét és úgy viselkedett, ahogy normális ember még idegennel sem.

A férj pedig besokallt, összetalálkozott a régi szerelmével és lefeküdt vele.

Elmondta a feleségének és az ahelyett, hogy cirkuszolt volna megijedt, hogy elveszíti a párját és hogy ő is felejthető.

Azóta visszaváltozott és boldogan élnek, már gyerekük is van.

Nekik határozottan jót tett. Ha ez nem lett volna, akkor már régen elváltak volna a francba, de most visszataláltak egymásra.

2012. dec. 1. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Én olyat éltem át ismerőssel, hogy megcsalta 1x a feleségét, viszont a bulizás és a nagymenősködés közben rádöbbent arra, hogy ez nem éri meg hisz a világban nem ez a lényeg, nem ad boldogságot , hogy az életben nem értékelte annyira azt aki mellette van ,mint azóta.
2012. dec. 1. 21:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Hallottam olyan férfiről, aki ilyen után kapott a fejéhez, hogy a felesége megcsalta, és rendezte a házasságát.
2012. dec. 1. 21:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy bár nem megcsaláson (ki mit fog fel annak) gondolkozok, mert én nem is tudnék mással lefeküdni, és a lelkiismeretem sem bírná el, szóval nem javítana, de van egy illető aki szimpi és én is neki és barátnak vagy flörtnek. Ezóta máris jobb a hangulatom, valahogy érzelmileg feltölt. Testibe nem mennék bele. Itthon is jobb azóta. De még kezdeti a dolog, és nemsoká ha nem beszéljük meg, nem fogom látni többé, és ez megijeszt. Még két alkalom mikor muszály találkoznunk. Erről persze tud a párom is. Csak azt nem, hogy ő segít a hangulatomnak most.
2012. dec. 1. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:

hát, én most mentem férjhez, nekem is megvolt ez a kis flört a másikkal, csak épp beleszerettem... ő 3éves kapcsolatban, amit otthagyna értem, én 3,5évesben, és kicsit több, mint egy hónapja volt az esküvőm... :(

szóval szerintem ne játssz ezzel, mert meg is égetheted magad...

2012. dec. 2. 00:40
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak aki írta a privit. Kitöröltem véletlen a kérdésem.

Én 15 éves és olyasminek képzelem, mint Ön, csak érzelmileg.

Én nem tudom elképzelni, hogy megcsalnám testileg is, csak érzelmileg kell feltöltődnöm, és jól esne, de ebbe is félek belemenni. Szerintem nem is fogok.

2012. dec. 2. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:
most te komolyan 15 éves vagy?????????
2012. dec. 3. 01:55
 10/12 anonim ***** válasza:
MIért olyan hihetetlen ez?
2012. dec. 3. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!