Téged maximálisan elfogadnak a párod szülei?
Én azt veszem észre és most már a magam példájából is, hogy
a férfi szülei mindig kívülállónak tartanak az unokájukkal együtt !
Megházasodtunk, pici lányunk is van. Szeretik mert szeretik, de nem úgy mint az én anyukám. Az ő (anyum)érdeklődése már terhesség alatt szívből jövő érdeklődés volt, hogy jól vagyok e, minden rendben e a babával. Az anyós meg csak udvariasságból megkérdezte, ha eszébe jutott. Szerintem ők csak a saját gyereküket fogadják maximálisan el (két fiú), azaz 4-en vannak ők egy család és vannak a menyek unokával, másodlagosan .
Volt egy exem, akinek az anyja a szemembe nyájas volt, szinte túl lelkes, mindig figyelmes és kedves velem, aztán kiderült, hogy miket mondott a hátam mögött rólam. Én soha nem kértem tőlük semmit, gyakorlatilag ő erőltette rám a segítségét (megsértődött ha visszautasítottam), mégis úgy hallottam vissza, hogy én mit képzelek, hogy erre is, arra is megkérem. Az apja meg tökre szeretett, de nem is nyomult és jó pofizott folyton. Aztán anyuka egy idő után már szemtől szembe is szurkálódott. Szerintem utálta, hogy a férje kedvel. Pl. a kisfia cs.szett neki ajándékot venni, így én vettem neki szülinapi ajándékot és felesben fizettük. Kapott egy baromi drága és szép pezsgős pohár készletet, mert pont előtte mondta, hogy de szeretne egy normális készletet, mert ugye az idők során mindig eltört egy-két darab és olyan ciki, hogy ha valami alkalom van 6 különféle poharat kell előszednie. Tényleg nem volt olcsó, de nem is néztem akkor még az árát, csak szerettem volna ha örül. Amikor megkapta, gyakorlatilag lefikázta, hogy ez milyen vékonyka(bakker a kristálypoharakat nem is csinálják szódásszifon vastagságúra), tuti eltörik majd, nem is tudja majd mosogatni, így nem is használják majd. A férje meg epésen megjegyezte, hogy szerinte igenis szép és jó választás volt.
Az anyósom nem bájolog velem, de ezért nem is bánom. Azt hiszem kedvel, de kicsit távolságtartó. Nekem sincs vele bajom, de nem találkozunk sűrűn. Szóval nem mondanám, hogy "anyám helyett anyám" vagy ilyesmik, de ez nem probléma. Inkább legyen visszafogott, de az igazi arcát mutassa, mint hogy a hatás kedvéért rájátsszon én meg hallgathassam, hogy ő mi mindent meg nem tesz nekem. :)
Anyukámék nagyon szeretik a férjemet, gyerekükként kezelik, itt sincs probléma. Azt hiszem végül is szerencsés vagyok a viszonyokat illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!