Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged maximálisan elfogadnak...

Téged maximálisan elfogadnak a párod szülei?

Figyelt kérdés

Én azt veszem észre és most már a magam példájából is, hogy

a férfi szülei mindig kívülállónak tartanak az unokájukkal együtt !

Megházasodtunk, pici lányunk is van. Szeretik mert szeretik, de nem úgy mint az én anyukám. Az ő (anyum)érdeklődése már terhesség alatt szívből jövő érdeklődés volt, hogy jól vagyok e, minden rendben e a babával. Az anyós meg csak udvariasságból megkérdezte, ha eszébe jutott. Szerintem ők csak a saját gyereküket fogadják maximálisan el (két fiú), azaz 4-en vannak ők egy család és vannak a menyek unokával, másodlagosan .

2012. dec. 1. 09:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
66%

Ohh regényt lehetne írni a történetekről, de nem fogadtak el..és soha nem is fogadnak el..

Egy lány egy fiú a családban és ha lehetne összeházasították volna őket hogy a vagyon ne menjen szerteszét.. :)

8 év után összeházasodtunk nemsokára megszületik a kisbabánk is, érdekes mert az unoka is kellene bár a terhességemből ne veszik ki a részüket, sőt az ultrahang képek szerintük csúnyák-de ha megszületik ő szeretne lenni a NAGYI-de már kezdi érezni anyósom, hogy ő "csak" az apai nagymama lesz:)

30hkm

2012. dec. 1. 10:58
 22/35 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem olyan nem létezik hogy egy anyós 100%-ig elfogadja a menyét, legalább is ezt tapasztaltam. Egy meny mindig csak az a nő lesz aki elvette az anyától a fiacskáját. Az én anyósommal is voltak viták, és bár mostanra rendeződtek a dolgok és bizonygatja, hogy elfogadott és szeret, nem tudok hinni neki, mert érzem,hogy nem mondd igazat.
2012. dec. 1. 11:10
 23/35 timike26 ***** válasza:
52%
dehogy is!utàlnak mert elvettem a fiukat aki kielègitette minden pènzel kapcsolatos igènyeiket...irigyek,rosszindulatuak..
2012. dec. 1. 11:14
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

"bizonygatja, hogy elfogadott és szeret, nem tudok hinni neki, mert érzem,hogy nem mondd igazat."

Abszolút ezt érzem én is!

Anyós mindig is kioktatott, és a kedvenc mondata így kezdődik: "Én elfogadlak téged, az egyetlen bajom veled az, hogy..."

A folytatás tetszőleges.

Bármi.

Belekötött már a munkámba, az öltözködésembe, a tanulmányaimba, a szabadidő-eltöltésembe...

Ezt még lenyelem, az egyedüli, ami nagyon kihúzza a gyufát az az, ha a családomat szapulja.

Ilyenkor ütni tudnék, de persze nem teszem.

De erre "ugrok", senkinek nincs joga a családomat szidni!

Ami utoljára kiverte a biztosítékot, az az volt, amikor testvéremet fikázta le.

Nővérem cukrász, gyönyörű dolgokat alkot, cukorból, marcipánból, ez egy kreatív munka.

Azt mondja erre anyós: "El nem tudom képzelni, hogy valaki hogy lehet elégedett egy ilyen IGÉNYTELEN munkával."

Na, akkor nagyon vissza kellett fognom magam, mert nem lett volna szép, amit mondani tudtam volna nagyságos asszonyra, aki egy irodában tologatja a papírokat, és lenéz mindenkit, aki nem irodában dolgozik, mintha ez lenne a karrier csúcsa!

Nem szeretem anyósomat, és ahogy telik az idő, és én is idősebb vagyok, egyre jobban nem.

Bunkó, modortalan, szűklátókörű nőnek tartom, aki magát tartja a világ közepének, és annyi jómodor sincs benne, hogy ilyen megjegyzéseket nem enged meg magának, akkor sem, ha így gondolja.

2012. dec. 1. 11:25
 25/35 anonim ***** válasza:
55%
Engem mindkettő elfogad, maximálisan. Az exé is meg a mostani is. De azt én is tapasztaltam, hogy a párom kisfiát anyósom nem tekinti olyan unokának mint a lánya gyerekét. Vagy az is lehet hogy amiatt van, mert a párom gyerekének az anyját sosem szerették igazán, tehát őt nem fogadták el, lehet hogy a gyerek is emiatt van hátrányosan megkülönböztetve.
2012. dec. 1. 11:33
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Maximálisan.

Már 10 éve nem élnek együtt a fiukkal, és neki sokáig nem volt barátnője, nem talált igazi társra. Amikor összejöttünk, mindenki nagyon örült, hogy végre van állandó barátnője, és amikor megismertek, az egész család nagyon kedves volt. Sosem éreztem azt sem, hogy a hátam mögött kibeszélnének. Biztos szóba kerülök, ahogy az összes többi családtag is, de biztos vagyok benne, hogy semmi negatív nincs ebben. A barátom bátyjának a feleségét is tökéletesen elfogadták, és ha megyünk látogatóba, vagy közös programra, igazi családként vagyunk együtt. Őszintén szeretjük egymást, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ennyire elfogadtak.

2012. dec. 1. 11:44
 27/35 anonim ***** válasza:
74%

Nekem még ki sem kell tennem a lábam a lakásból, elég csak kimennem a wc-re, már látom rajtuk, hogy csámcsognak mindenen a hátam mögött. Mikor visszaérek, síri csend fogad, pedig hallottam, hogy addig ment a trécsi frécsi.

Én már utálom emiatt az anyósomékat és ők sem rejtik véka alá. Névnapomon fel sem hívtak, fel sem köszöntöttek, nem is tervezik. Bunkók és kész, csak ezzel maguk alatt vágják a fát, mert én viszont cserébe nem engedem hozzájuk az unokájukat. Ha velem köcsögök, na meg a házasságomba hozott másik két lányommal, akkor igyák csak meg a levét annak amit főztek.:)))

42 éves vagyok, sok meglepetés már nem fog érni az életben, sok mindent megéltem, van egy sérült gyerekem, egy halott anyukám, egy apám aki inkább az új feleségét választotta mint minket, így ezen már nem szomorkodom.

Aki nem szeret, elmehet jó messzire, nem hiányzik a társasága. Vannak őszinte barátaim akik felköszöntöttek (na mert az apám sem tette meg), nem kell még az anyósom látszat mosolygása is. Sok évig néztem, sok évig nyeltem besokalltam és megmondtam neki erről a véleményem. Köpni nyelni nem tudott, szarul esett neki, hogy a fejéhez vágtam az igazságot.:)

2012. dec. 1. 12:02
 28/35 anonim ***** válasza:
Engem maximálisan elfogadnak, sőt, mondhatom hogy szüleimként szeretnek :) Talán azért is, mert a párom bátyja elfordult tőlük a felesége hatására, én pedig egyáltalán nem állok a párom és a családja közé. Ismertek már azelőtt is, hogy összejöttünk volna (előtte is már a legjobb barátok voltunk), már akkor is kedveltek, azóta pedig még inkább, hogy együtt vagyunk :) Mondjuk már legalább 4 éve nem élt velük (az egyetem miatt), szóval nálam nem érezhették, hogy "elvettem tőlük", és azt is nagyon díjazzák, hogy mindig megyek én is a családi összejövetelekre. Amikor bejelentettük, hogy esküvőt szeretnénk, úgy fellelkesültek (főleg a leendő anyósom), szóval látszott rajtuk, hogy szívből örülnek neki, és ott segítenek, ahol tudnak! A másik fiúk gyerekeivel is nagyon jól bánnak, szóval nem aggódom a mieink szempontjából sem. Nekem is volt olyan anyósjelöltem, aki uralkodni akart rajtam, és elnyomni, de itt egyáltalán nem érzem ezt, sőt, nagyon szeretem őket! :) Bár mindenkinek ilyen anyósa/apósa lenne, mint nekem...
2012. dec. 1. 12:30
 29/35 anonim ***** válasza:

Engem nem. Az apja még csak csak, az anyjának senki sem jó. Az elején próbált mindenbe belekötni, aztán miután rájött, hogy nem nagyon tud mibe, kitalált jópár hülyeséget... :/ Soha nem voltam vele tiszteletlen, meg semmi ilyen, csupán az a baja, hogy "elveszem" tőle a "kicsi" fiát.

Engem ez nem zavar, nem érdekel mit gondol rólam, csak az a gond, hogy a fián tölti ki a hülyeségeit, és őt bántja.

2012. dec. 1. 13:17
 30/35 MrPifta ***** válasza:
azt se tudják, hogy a világon vagyok. Még mindig ott tart a mai társadalom, hogy titkolni kell a saját anyád előtt is, hogy van egy férfi, akiért mindent megtennél a világon, akit őszintén, tisztán, érdek nélkül szeretsz!
2012. dec. 1. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!