Másnak a családja is ellenzi a külföldre költözést nagyon? Mit tehetnék ennek érdekében hogy ez megváltozzon?
23 éves vagyok , már 1 éve külön élek a szüleimtől ,2 nyelvből van középfokú nyelvvizsgám is , a végzettségem is keresett a piacon.
Nem élek rosszul , de nekem nem az kell ami itt van.
Én utálom ezt az országot , utálom a magyar mentalitást ezt a gondolkodásmódot , irigységet meg az egészet , én nem ide való vagyok.
A szüleim rendkívül ellenzik ezt a külföldre települést , kitagadással meg egyebekkel fenyegetnek mivel szerintük itt a helyem....blablabla
Nem értik meg hogy én gyűlölök ebben az országban élni és nem vagyok itt boldog.
Ahogy írta valaki, amint küldözgetsz pénzt meg lehet menni hozzád üdülni és elmondhatják a rokonságnak, hogy ők bezony Németországban/Angliában/Hollandiában akárhol voltak két hetet mindjárt jó lesz a viszony. Meg ha messze leszel úgyis hiányzol majd.
Nincs értelme veszekedni rajta meg könyörögni, felnőtt ember vagy, fogod, közlöd, hogy kimégy.
Nagyon jó válaszokat írtatok, egyetértek mindenkivel.
A Kérdezőnek: ne csinálj ebből problémát, menj, élj, vigyázz magadra. (Mi is menni készülünk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!