Fiam barátnője cigánylány ti mit tennétek?
A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést hogy tanácsokat kapjak,olyan emberektől akik hasol helyzetbe voltak.Vagy éppen mit gondolnak ,ti mit tenétek a helyembe?
ha mindenképpen azt teszed ami a fiadnak a legjobb és nem akarsz beleszólni a kapcsolatába,akkor régen rossz h ilyeneket gondolsz,meg h deltetted a kérdést. ha most itt minden ember azt irta volna h válaszdf szét őket bármi áron,anyósodnak igaza van,akkor megtetted volna?
"...és emiatt a fiadnak is lehetnek nagyon nehéz időszakai, de akár élete is."
Igen, a fiad jövőjét beszéljétek át.
A környezetemben van olyan, aki vegyes házasságot kötött; gyerekeik lettek, de végül is elváltak. Nem sikerült azóta rendes párt kapnia. Talán majd sikerül akkor, miután a gyerekek kirepültek. Talán.
A fiad is járhat így.
Lehet, hogy az unokáid a cigány család részéről olyan viselkedést tanulnak meg és vesznek fel, amivel elijesztenek mindenkit a fiad mellől.
a párom édesanyja roma, apósom magyar.
anyósom a szívét kiteszi értünk, apósom egy alkesz. A párommal 8 éve vagyok együtt, ellenezték a szüleim, de nem tiltottak, és most, hogy látják, hogy mit értünk el az életben szinte irígykednek.
Van 2 gyerekünk, és nem is szeretnénk többet.
A párom 14 éves kora óta dolgozik, és még nem volt munkanélküli.
Soha egy rossz szava nem volt hozzám, nem parancsol, nem ver, mindent megbeszélünk, mindent megad nekünk. Ne azt nézd, hogy roma, hanem az embert.
Én nem állok a cigányok oldalán , nincs túl jó tapasztalatom eddig , de akkor is kivagyok akadva ...
Miért kell azt hinnie egyes embereknek magukról ,hogy ők annyival jobbak másoknál,csak mert fehérek?!
Kedves kérdező az irásod és a helyesirásod alapján,Te sem tartozhatsz az értelmesebb magyar emberek közé.Azt mondod a lány értelmes ,normális...csakhogy cigány.
Nem kell folyamatosan általánositani!Ismerek normális ,diplomás cigányokat is,tisztességeseket,akik sokra vitték.De a legtöbb ember sajnos még mindig ott tart,hogy nem a mondanivaló,az irás ,a müveltség alapján itél meg embereket,hanem a bőrszine,származása alapján.Na és ne mondja már itt az összes magyar,hogy neki tökéletes családja volt.
Az anyósod meg hagyd,ne érdekeljen egy ilyen buta,primitiv ember.
Mert szerintem az az ,aki csak származás alapján itél meg valakit!Meg hogy ő nem megy el az esküvőre!Húúh ...csak magát járatja le!De ha ez neki élvezet ,akkor hajrá! Képzelem majd nézi helyette otthon mérgesen a TV-t ! :D bocsi de az ilyeneken csak nevetni tudok !
Te meg szerintem adj nekik egy esélyt és majd kiderül később,milyen ember a lány!Az esküvő még úgyis odébb lesz,addigra meg úgyis rengeteg dolog kiderül a lányról!
Mindenesetre sok szerencsét!Remélem nem fogsz benne csalódni!=)
ólácigány??? az meg micsoda?? Ember legalább te írj helyesen ha már felteszel egy kérdést!!
Az esküvő szerintem meg a te agyadban fogant meg,bár tényleg nem tudom miért mert a lány alig 15 éves,és középiskolás tanuló..Azt írod,hogy a fiad döntése a legfontosabb neked.Akkor miért nem hagyod,hogy élje az életét akivel akarja??Ki tudja mi lesz a kapcsolatból fél év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!