Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiam barátnője cigánylány ti...

Baranyi kálmanné kérdése:

Fiam barátnője cigánylány ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nekem semmi bajom a kislányal nagyon aranyos és rendes.Most megy tovább tanulni a kőzgépbe.Szűlei is műveltek és tanult emberek nagyon tiszták mint a patyolat.Anyosomék állandoan csesztetnek hogy engedhetem hogy egyűtt járjanak.Nem akkarok botrányt,nekem fontosabb a fiam,akit szeret el kell fogadnom akkár milyen is.De ők nagyon jo emberek,hiába mondom anyosomnak ,neki minden cigány egy forma.Azt mondta anyosom hogy nem fog el jőnni a eskűvőre.Ti hogy oldanátok meg ezt a problémát?
2009. aug. 18. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
71%

Nekem teljesen más lesz a kommentem az előzőkhöz képest. És bocsánatodat kérem előre is.

Nem veszem egy kalap alá c igányokat. De ugyanakkor az ynósod félelmének is van alapja. Lehet, hogy a lány rendes, de mi van ha a családban vannak olyan emberek akik akár a fiadat megfosztanák attol ami te teremtettél nekik. A cigányokkal rettentően kell vigyázni. Persze. van fehér között is rossz. De nem véletlenűl hangoztatják sokszor, hogy "cigány bűnözés" Boldogok igen jelenleg. De telejesen más kúltúra és más életvitel. Nem szolnék bele a kapcsolatba ha boldogok...de a házasságot nem engedném. Pont a fiam érdekében. Azt ugy sem tudod megakadályozni, hogy járjanak egymással..de vigyázz a fiadra. A cigányok (ha nem is az anyja vagy az apja) veszélyesek. Nekem a barátnőm járt egy cigány sráccal. A srác aranyos volt kedves, művelt. A szülei se szoltak bele...de srác haverjai is cigányok voltak...a többit meg remélem nem kell leírjam. Szóval tessék vigyázni! És vedd figyelembe, hogy az anyósodnak igenis van oka aggodni ebben a mai világban . Nem engedném, hogy a gyerekem cigányhoz menjen. Nem azért mert utálom őket..hanem mert tudom, hogy mások. Ugyan ugy négerhez se adnám.

Nos, remélem segítettem. Ja..lehet lepontozni. Nem külnösebben érdekel. A tanácsom se kell megfogadni. Egyszerűen őszinte vagyok.

2009. aug. 18. 13:31
 22/65 anonim válasza:
35%

"Egyszerűen őszinte vagyok."

A válasz megírásának időpontja: ma 13:31

A rasszizmus nem azonos az őszinteséggel.

Az osztrákoknak, mi magyarok vagyok a tolvaj cigányok.

Cigány bűnözés?

Meg a magyar bűnözés.

2009. aug. 18. 13:40
 23/65 anonim ***** válasza:
87%
Álljon már meg a menet!!! Ha jól értettem, a cigánylány most készül a "közgépbe" (gondolom közgébe), tehát most végezte el az általános iskolát. Mi a fenéért kell az esküvő miatt rinyálni??? Hiszen ha középiskolába megy, akkor az még min. 4 év mire elvégzi, addigra pedig a fiad árkon-bokron, és ezen a lányon is rég túl lesz már.
2009. aug. 18. 13:40
 24/65 anonim ***** válasza:
92%

A fiaddal kapcsolatban egy dolgot talán érdemes észrevenni:

nagyon valószínű, hogy az unokáidnak nem lesz könnyű az óvodában és az iskolában, cigány származással, és emiatt a fiadnak is lehetnek nagyon nehéz időszakai, de akár élete is.

2009. aug. 18. 13:42
 25/65 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem teljesen jól teszed, hogy a fiad boldogságát nézed!

Most mi a jobb, ha az van amit anyósod akar és esetleg a fiadat nem fogod majd látni, mert ők meg akkor is összeházasodnak, vagy azt csinálod amit a szíved diktál, a fiadat nézed és nem foglalkozol anyósoddal,aki úgyis kénytelen lesz megbékélni a helyzettel?

Semmi rossz nem történik a fiaddal csak egy olyan lányba szerelmes, aki nem nagyon népszerű a származása miatt.Ez van.De ezt te is tudod, szóval szerintem nyugodtan megmondhatod anyósodnak(én megmondanám)hogyha nem akar eljönni akkor ne jöjjön el!Szerintem ezt a kiállást a fiad is értékelné!!!

2009. aug. 18. 13:42
 26/65 anonim ***** válasza:
90%
én sem értem minek ez a felhajtás az esküvő miatt. a lány csak 14 éves,most megy szakközépbe. Mire végez vele,lehet h már régen szakítanak a fiaddal.
2009. aug. 18. 13:43
 27/65 anonim ***** válasza:
54%
EMBEREK!!! miért csodálkoztok az esküvőn??? cigányoknál 10 éves korban a gyerek a téma...eskvő. Csodálom h 14 éves és nincs 30 gyereke.
2009. aug. 18. 13:49
 28/65 A kérdező kommentje:
Akkár hogy dőnt a fiam én mellete fogok állni.
2009. aug. 18. 13:52
 29/65 anonim ***** válasza:
81%
Ne foglalkozz anyósod véleményével, és tudod, mit, ha esküvőre kerül a sor, akkor anyósodat nem is kell értesíteni.
2009. aug. 18. 13:53
 30/65 anonim ***** válasza:
67%
Ha mindenképp azt teszed amit a fiad akar minek tetted fel a kérdést?
2009. aug. 18. 13:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!