Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiam barátnője cigánylány ti...

Baranyi kálmanné kérdése:

Fiam barátnője cigánylány ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nekem semmi bajom a kislányal nagyon aranyos és rendes.Most megy tovább tanulni a kőzgépbe.Szűlei is műveltek és tanult emberek nagyon tiszták mint a patyolat.Anyosomék állandoan csesztetnek hogy engedhetem hogy egyűtt járjanak.Nem akkarok botrányt,nekem fontosabb a fiam,akit szeret el kell fogadnom akkár milyen is.De ők nagyon jo emberek,hiába mondom anyosomnak ,neki minden cigány egy forma.Azt mondta anyosom hogy nem fog el jőnni a eskűvőre.Ti hogy oldanátok meg ezt a problémát?
2009. aug. 18. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
92%
Így van a fiad dönt.És mire döntenie kell,remélem megismeri a dolgok színét és fonákját.És az lapján dönt.
2009. aug. 18. 13:55
 32/65 anonim ***** válasza:
63%
megértem az anyósodat.
2009. aug. 18. 13:58
 33/65 anonim ***** válasza:
84%
Nekem gyanús, hogy az anya írta a kérdést, én inkább a fiúra tippelnék, mert túl sok pozitívumot sorolt fel a lány részéről, és különben is szégyenletes lenne, ha egy FELNŐTTNEK ilyen rémes helyesírása lenne/vagy esetleg van is!
2009. aug. 18. 14:05
 34/65 anonim ***** válasza:
68%
Nem irigyellek.Képes még az unokája dolgába is beleszólni az agyósog. Mond meg az apósodnak: üsse a..on, még mindig kevesebbet kap, mintha Te tennéd.No de félre a tréfával - már ami az előző mondatot illeti.Az én anyósóm is ezt tette, belekötött még az élő fábai: ha egyenes volt azért, ha görbe azért. A lányát (feleségem )mimdig ellenem heccelte, amikor egyszer rajta kaptam, megráztam mint "krisztus a vargát" Kinyitottam előtte az ajtót, Mama, otthon tessék dirigálni.Igyekezzen, mert a vonat egy óra mulva indul.Fél évig csend, majd lopakodni kezdett.Azóta kisfiam vagyok, de megmondtam neki,meg ne tudjam, mert ha a papa rázza meg, utána csak a rongy marad.Békességben élünk.
2009. aug. 18. 14:05
 35/65 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést hogy tanácsokat kapjak,olyan emberektől akik hasol helyzetbe voltak.Vagy éppen mit gondolnak ,ti mit tenétek a helyembe?
2009. aug. 18. 14:06
 36/65 A kérdező kommentje:
Nem a rossz idulatu emberek válaszát kérem.Eddig tanácsokat kőszőnőm
2009. aug. 18. 14:11
 37/65 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes, hogy csak azok vannak lepontozva akik nem értenek ezzel egyet.

Az esküvő kinek a fejében fordult meg a nagyika vagy a "gyerekek" fejében?

Az nem rasszizmus, ha valaki belátja, hogy a romáknak egy egész más kultúrájuk van, nekik fontosak a hagyományok stb. Ezt egy fehér férfi (nő) nem biztos, hogy eltudja fogadni (pl. majd a fiad eltud tartani egy szép nagy családot, kismillió gyereket?; vagy ha nem működik a házasság gondolja olyan könnyen kilép majd abból, akkor se kéne tartani a lány családjától?). És a gyerekeik is kilesznek téve a rasszizmusnak, igazán sehova nem tartoznak majd. Azért lássuk be, sok emberben ott az előítélet a cigányokkal szemben (talán nem is véletlen), ha már valakinek a saját családja így reagál erre mégis mi várható idegenektől?

2009. aug. 18. 14:16
 38/65 anonim ***** válasza:
65%
Anyósodat már rég szájba kellett volna vágni. Ez az apósod feladata lenne (bár nem tudom ő kit pártol ebben a kérdésben). Én valószínűleg nem örülnék ha a fiam cigánnyal jönne össze, bár ahogy leírtad talán mégis. Mert azért, ritka az ilyen "nagyon aranyos és rendes" lány manapság.
2009. aug. 18. 14:17
 39/65 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ha jó mellei vannak a lánynak, akkor hagyd.
2009. aug. 18. 14:20
 40/65 anonim ***** válasza:
77%

Én nem vagyok rasszista, de megvannak az elő vagy inkább "utó"ítéleteim nekem is.

Vannak normális cigányok ez tuti. De én is félnék a családjától meg a barátaitól.

2009. aug. 18. 14:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!