Nektek miért váltak el a szüleitek?
apám csalta a szomszéddal anyut. Apu arra hivatkozott, hogy még fiatal és nem állt készen a családra.
Anyuval maradtam és nem költöztünk.
Nekem azert, mert apukam megcsaltaanyukamat. Pontosabban belezugott egy maaik nobe, de kozben anyamra is igenyt tartott. Vegul anyukam megunta ezt a szerelmi haromszoget, nem birta lelkileg. En mar felnott voltam...szerencsere.
De ismerek olyan "idealis" valast, ahol meg pici baba volt a gyerek, es kozos megegyezes alapjan egy het itt egy het ott es nagyon ugyesen megoldottak a szulok. Termeszetesen vegig egy ovodaba, egy iskolaba jar es mar zokkenomentes az egesz. Igy szokta meg. A szulei elotte mindig nagyon normalisak egymassal es mar mindkettonek van ujabb parja. Sajnos ez mindig nagy tores, szeretni kell oket hiszen csak emberek.
Anyám nagyon elhagyta magát testileg-lelkileg a megszületésem óta. Nem volt már vonzó, szórakoztató társaság apámnak, aki egy ideig próbálkozott ugyan közös programokat szervezni, megmenteni a házasságot... aztán félrelépett. Anyámban ekkor tudatosult a helyzet súlyossága, de már késő volt.
Nem szerették már egymást, ennyi. Mondjuk lehetett volna szebben is intézni.
Anyámmal és nagyanyámmal maradtam, de folyamatosan tartottam a kapcsolatot apámmal is.
A szüleim nem váltak el, de a nagyapám igen.
A nagyapám első felesége otthagyta nagyapámat és a 4 éves kisfiukat, mert színésznő akart lenni és lelépett egy színésszel az ország másik végébe.
tegnap 16:58
Miért lett lepontozva?????
Itt nincs jó és rossz válasz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!