Hogy hagyjam el a férjemet, aki a gyerekemet neveli annak ellenére, hogy nem tőle van, mindig mellettem állt, de már nem vagyok boldog?
Rendben, én úgy érzem, Önök nem segítő szándékkal írtak a kérdéshez, csak pocskondiázni engem, vagy a férjemet.
Nem érzem magam rossz embernek, mert megadok neki bármit, amit kér, Ő sem rossz ember, mert évekig boldoggá tett és egy tisztességes ember, de sajnos eljutottunk odáig, hogy kihűlt a kapcsolat részemről.
És igen, tettem és teszek is érte elég sokat. De mikor azt látom, hogy nem akarja felfrissíteni a dolgokat, mondván NEKI így jó, akkor elgondolkodom, hogy megéri-e egyáltalán, vagy hogy 10 év múlva már egymáshoz se érünk?
Kérdező!
Nem vagy te egy kissé önző??!
Kifogtad a legrendesebb férfit és férjet!
Évekig jó volt, amíg segített a bajban.
Nevelte, neveli, szereti a "hozott" lányodat.
Azután gyakorlatilag az ő általa biztosított háttérrel, "feljebb kapaszkodtál".
Ezzel az "ő hátán" bekerültél egy másik körbe, és most már ő nem felel meg az újabb -magasabb- igényeidnek.
Már ő nem elég jó neked, hiszen CSAK "fizikai munkás".
Gondolom, hogy van egykét munkahelyi kolléga (vagy más) aki körbeudvarol téged, és már eljátszogattál a gondolattal, hogy valamelyikre lecseréled a "megunt apucit".
Ó, hát hiszen nekik van diplomájuk! Nem?
...és a diplomások másképpen sz@rnak a wc-n.
(Nagyon az az érzésem, hogy te már félre is léptél párszor.)
Egy válásból nem lehet győztesen kikerülni.
Csak egy-két apró kérdés:
- Mi lesz, ha a lányodnak több esze lesz, és inkább majd őt választja?
- Milyen érzés lesz máshová hazamenni, ahol nem vár senki?
(csak az emlékek)
- Mi lesz, ha majd az új pasid meg sem fogja közelíteni a párodat, még nyomokban sem?? Jön egy újabb csere?
Végezetül nálam ott telik be a pohár, amikor egy (jellemzően) egyetemista, vagy egyetemet végzett nő kiejti a száján, hogy "de nem fejlődik a kapcsolatunk".
Egy rendes ember, ilyenkor kezd el hányni...
Sokat beszélsz a saját vágyaidról, de a realitásokat nem veszed figyelembe.
Most van egy közös otthonotok. Ha Pestre költöztök, akkor is lesz otthonotok? Eladod a mostanit, és tudsz belőle Pesten venni egy másikat? (Esetleg csak a feléből) Ezt nehezen tudom a mai világban elképzelni!
A lányod hogyan viselné el a válást?
Ha elválsz és elveszted a munkád, akkor mit fogsz tenni?
Vagy ha netán beteg leszel, ki lesz melletted?
Az életben minden lehetőségre fel kell készülni.
Ha te nem akarsz már vele élni, inkább kergeted a boldogság illúzióját, akkor nem találsz olyan megoldást, ami mindenkinek jó. Sőt, még neked sem lesz jó.
"Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul festett egekbe néz..."
Egy rendes normális emberről beszélünk, akit már nem szeretsz, akkor változtass és ha nem jön be a változáss visszaész hozzá!!!!ha visszafogad! remélem nem teszi...
Ami jó,az nem kell, ami rossz, az jöhet....viseld a következményeket már dolgod nincs!
36-os, te magaddal kommunikálsz? Mert hogy nem rólam szól az értelmetlen monológod, az biztos. Eleve hogy mersz olyat írni, hogy "az ő hátán kapaszkodtam fel"? Te meg miről beszélsz? Ki a fene írt olyat, hogy ő anyagilag bármikor is támogatott?
Jóég, én a "mellettem állt"-at érzelmileg értettem, te észlény, a szüleim segítettek anyagilag, nem a férjem, akinek akinek munkája se volt akkoriban. És hogy jön ide ez a diploma téma, magadból indulsz ki? Arról én már nem tehetek, ha neked ekörül forognak az emberi kapcsolataid.
A helyedben inkább magamtól hánynék, mert ezzel az undorító, agresszív stílusoddal egyáltalán nem vagy hiteles és nem azt éred el, hogy bárki is tanácsnak vegye az irományodat, hanem inkább pszichiátriai esetnek vagy betudható. De tudod mit, nem süllyedek le a szintedre, menj csak, hányd ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!