Van esélye az apának megkapni a gyereket, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Az anya lelépett ez apától,nagyon rossz körülmények között van a 2hetes baba,azzal a felkiáltással hogy nem elég a tápszer tehéntejet etetnek vele,meg mézes cumit,persze állandóan sir,kakilni alig bir.Viz,áram pénznincs,és mellesleg az egész család "űzi az ipart",gondolom rá sem vár majd más sors..Az apának kétségei vannak hogy nála helyezhetik el a gyereket2009. aug. 18. 06:39
11/26 anonim válasza:
Biztos hogy nem kapná meg az anya..ha annak lehet egyáltalán nevezni..Függetlenül attól hogy még pici és az anyjára szüksége van,szerintem az ilyen ne szoptasson tuti cigizik is na meg henterega pasikkal..sose tudni mit szed össze..Az apja melett ha rendezett a körülmények akkor úgyis az apához fogják vinni,hisz nem először nevel fel apuka egyedül egy gyereket.
12/26 A kérdező kommentje:
Cigizik,iszik,régebben a drog sem áll távol tőle,csak most nincs rá pénze.Egyébként nem is szoptat.Forralt tehéntejet(gondolom a legolcsóbbat)iszik a baba
2009. aug. 18. 08:40
13/26 anonim válasza:
Megéri a piciért harcolni.Az én fiam 3 hónapos volt mikor elvették igaz évekbe telt mire visszakaptam de jó kórnyezetbe került és megérte érte harcolni. Az anya ezzel elásta magát a gyámügy elött ugyhogy nagyon nagy az esélye hogy a gyerek önhöz kerüljön. Jó környezet sok- sok szeretet, és kitartás kell hozzá./ én egy 24 éves anya vagyok aki már ezeken keresztül ment./
14/26 anonim válasza:
A tehéntejjel meg a mézzel szerintem károsítják a kisbaba egészségét. Márpedig így nem lehet esélye az anyának, legalábbis bízom benne...
Jaj megszakad a szívem, az én kisbabám 8hetes
15/26 anonim válasza:
Lehet,h nem ide kellene írnod,hanem AZONNAL kiemeltetni ebből a környezetből a picit!A méz életveszélyes ebben a korban!Ne késlekedjetek,a baba egészségéről van szó!
16/26 anonim válasza:
Van apasági? Tehát az apa hivatalosan is apa?
Ha igen akkor ügyvédet fogadni, bizonyítékot gyűjteni. (Ha a lány prosti, akkor honnan tudja az apa, hogy övé a gyerek?)
Nehéz menet lesz, de meg lehet próbálni.
17/26 A kérdező kommentje:
Amikor összejöttek,akkor már/épp nem volt prosti.Azért irtam mert az apa kételkedik hogy meg e kaphatja a gyereket.Holnap mennek ez illetékes hatósághoz.
2009. aug. 18. 09:05
18/26 A kérdező kommentje:
Apasági nyilatkozat van,amikor jöttek a lányért az apához hogy elvigyék őt meg a picit,az apa tiltakozott,ezért rendőrt hivtak.A rendőr mondta hogy megérti az apát,de hogy nem tehetnek semmit,amég a gyámügy nem szól közbe
2009. aug. 18. 09:07
19/26 anonim válasza:
Légyszi, írd majd meg, hogy mi történt? Ha nem az apa kapja a gyereket, akkor a törvényeink sz@rt sem érnek.
20/26 anonim válasza:
Hát a leírtak alapján több, mint elég bizonyíték van arra, hogy az apukánál kell elhelyezni a gyereket!
Azért akárhogyis nézzük ebben az esetben akármennyire is akarjuk szépíteni a dolgokat a szülői szerepre csak az apa képes. Vagy esetleg viszi a prosti mama az utcára a csemetét magával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!