Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az apám mindig...

Mit tegyek, ha az apám mindig fogdossa magát?

Figyelt kérdés
Anyám elhagyta már 16 éve, azóta állandóan fogdossa magát. Felnőtt ember vagyok, átmenetileg itthon lakom, de ez undorító. Észre sem veszi már magát, szinte öntudatlanul simogatja és cirógatja magát, úgy ül a kanapén, hogy kilóg mindene, egyfolytában a gatyájában a keze és kéjenc pofát vág. Már a kutyámat is féltem, mivel észrevettem, hogy felugráltatja oda, vagy épp a lábánál van és ha felül a kutya, akkor a fejét magához húzza. Ilyenkor istentelen zavarba jövök, azonnal elhívom a kutyát és kimegyek a lakásból. Már tiltom a kutyát, hogy odamenjen. 66 éves és egyre jobban gyűlölöm ezért! Mit tegyek? Ott tartok, ha még egyszer meglátom szétverem a pofáját.
2012. nov. 28. 18:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Előző szerintem egy a napokban feltett kérdésre utalt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__36..

2012. dec. 1. 15:18
 62/63 anonim ***** válasza:
Köszi a felvilágosítást. De akkor sem jogos, hogy egy anya miatt, azt írja "sok".
2012. dec. 1. 15:29
 63/63 anonim ***** válasza:
63 És???? Mi van akkor? Attól az egész női nemet egy kalap alá veszed???
2012. dec. 3. 08:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!