Mit tegyek, ha az apám mindig fogdossa magát?

Plusz dobálóznak itt azzal, hogy az apa háza. Így van, de azt is leírtam már, hogy az én gyerekem, mindegy hány éves, abba a házba, HAZA jön.
És ne akarja nyilván a szülei olyan szokásait megváltoztatni, miszerint apa megiszik 3 üveg sört vagy büfög.
Na de az, hogy a himbilimbije kilóg és éjjel-nappal fogdossa nem ez a kategoria családon belül.
A kamaszkislányoknál kialakul a szégyenlőség és az, hogy nem feltétlen ülnek be apa kádja mellé, miközben ő fürdik. Igaz?
Jelen esetben pedig egy felnőtt nőről és apukájáról van szó.
Kiváncsi lennék, hogy akkor szerintetek normális, ha egy család leül az asztalhoz ebédelni és ebéd után együttes maszturbációba kezdünk????

#48, Kedves válaszadó, ha csakugyan olvasgattál ilyeneket, akkor tudod, hogy ez valójában fordítva van, a gyerek nyúlkálna természetes módon állandóan magához, és a szülő "szocializálja" bele, hogy ez fúj, illetlen, undorító, stb... esetenként életre szóló pszicho-szexuális gátlással terhelve szerencsétlen gyereket.
Innentől kedve meg elkezdhetünk azon vitázni, hogy mi a "fúj, undorító, gusztustalan, abberrált, természetellenes" és mi az úgymond "természetes, normális" - szerintem azon múlik, hogy kinek mennyire toleránsak, elfogadók a saját normái. Én nagyon tág határok között vagyok hajlamos tolerálni és normálisnak tartani dolgokat.

52.
Teljesen jó, hogy te ilyen vagy. De akkor mindenki prűd és lelki sérült, aki nem tolerálja, hogy apa előtte masztizzon? Nem gondolom, hogy ez így van.
Se prűd, se álszent nem vagyok, a HÁLÓSZOBÁMBAN, a párommal!!!

Nem gondolom, hogy mindenki prűd és lelki sérült, azt annál inkább, hogy a mai magyar társadalom az átlagnál intoleránsabb, de ezt már millióan leírták előttem szociológusok, társadalomtudósok, mindenfélék...
Ebből meg csak az következik, hogy szerintem célszerű a toleranciára, elfogadásra gyúrni, és nem az intoleranciára bátorítani egymást.
Én azt mondom a Kérdezőnek, hogy "fogadd el apádat ilyennek" de nem azt, hogy ne menjen ki a szobából ha ez zavarja, ne beszéljen akár naponta az apjával az ezzel kapcsolatos érzéseiről, gondolatairól... ezeket nyugodtan teheti persze.

Nos, hihetetlen, de én sem használok vibrátort, sőt, egyáltalán nem masztizok. És tudod miért nem? Mert serdülőkoromban a rokonom (nem szeretném leírni, hogy ki) a lakás minden részén a farkát verte, állandóan azt láttam, ahogy zavartam próbálja elrakni a micsodáját, ha én felbukkantam, sőt, konkrétan magát az akciót is volt szerencsém látni.. Még a konyhában is ebbe futottam bele. Annyira megundorodtam az egésztől, hogy évekig ránézni sem bírtam egy péniszre. Nagyon nehezen alakult ki a normális szexualitásom, és azóta sem masztizok.
A félreértések elkerülése végett írom, hogy huszonéves koromra sikerült leküzdenem a szexualitással kapcsolatos gondjaimat és utána a legkevésbé sem lehetett volna azt mondani rám, hogy prüd vagyok, de ez hosszú idő volt.
Úgyhogy én tökéletesen megértem, hogy undorító, ha mégis magamhoz nyúlnék, akkor sem jutna eszembe családtagok előtt.

#42 "Itt arról folyik a vita, hogy mennyire gusztustalan más előtt önkielégíteni, ha az a másik nem kíváncsi rá...." - azért ehhez tegyük azt is hozzá, hogy az illető saját lakásában...
Cseszd meg nem érted, hogy attól, mert valaki a lakásában van még nem végez önkielégítést a saját gyereke előtt! De hozzáteszem, HA NORMÁLIS! Mert ha nem az, akkor lehet, hogy végez és nem érdekli, ki látja, de úgy látom te is hasonló vagy, mint az apuka, hát akkor hajrá! De csak mert a saját lakásod, legközelebb ha vendégek mennek hozzád, önkielégítsél a vendégek előtt és ha felháborodnak, akkor mondd meg, DE HÁT ÉN OTTHON VAGYOK, AZT CSINÁLOK, AMIT AKAROK! Sajnálom, ha valaki ezt NEM ÉRTI....

szülő "szocializálja" bele, hogy ez fúj, illetlen, undorító
Szerintem neked nincs gyereked ugye?
Ez a nézet max. régen volt. Manapság már elfogadott, ha egy gyerek felfedezi magát, maximum azt mondjuk, hogy ezt AKKOR TEDD, HA EGYEDÜL VAGY és hozzáteszem, HELYESEN!!!!!! De azt, hogy fúj, ez undorító, olyat még véletlenül sem!

60.
Te melyik bolygón élsz? Legalább valami hiteles dologgal állnál elő? Az már nem megy, mi? Ahhoz gondolkodni kellene.
Kinőttünk már abból a korból, hogy a tükör előtt fotózkodjunk. Dolgozz még egy kicsit a mondanivalódon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!