Mit tegyek, ha az apám mindig fogdossa magát?

Kérdező, az apád a saját lakásában azt csinál, amit akar (és nem ütközik törvénybe), ez az ő döntése. Az meg, hogy odamész-e, vagy nem, az a te döntésed. Tudod, ne bánj úgy másokkal, ahogy magad se szeretnéd, ha nem szeretnéd, hogy apád rád kényszerítse a saját normáit, és úgy kelljen viselkedned, ahogy ő teszi, akkor te se akard rá kényszeríteni a magad normáit, és ne várd, hogy aszerint viselkedjen, ahogy neked megfelel, azt gondolom. Élni, és élni hagyni egymást...
"Mit tegyek? Ott tartok, ha még egyszer meglátom szétverem a pofáját." - írod. Ilyenkor kicsit megnyugszik az ember, hogy helyes döntés volt nem nevelni gyereket...

Jól írta az előző!
Senkinek semmi köze nincsen hozzá, hogy mit csinál a saját lakásában.
Te pedig már erősen túlkoros vagy felügyeld, hogy mit csinál.
Vagy azt hitted, hogy csak neked szabad masztizni??
Amúgy mit szólnál, ha az apád írna ide kérdést, hogy
"a lányom öregségére sem talál pasit magának, itt élősködik a nyakamon, és egész nap annyit vibrátorozik a szobájában, hogy már a kutyája sem mer bemenni hozzá"!!

"25-ös: senki nem szabja meg mit csináljon, azt csinál amit akar, de ne a családja szeme láttára...."
Kérdező, nem vagy hangyányit ellentmondásban önmagaddal???
Vesd össze: #22 - "De nem ez a lényeg, mert ha elmegyek innen, attól még az apám az apám marad és ugyanezt fogja csinálni. Azért kérdeztem, mit lehet tenni, mert ez beteges, gyógyítani kéne, de nem tudom, hová forduljak!"
Egyébként amit az utánam író válaszolónak reagáltál, az is beszédes: "26-os: Anyád masztizik te köcsög" - írtad.... veretes, szép mondat... egyébként mi bajod az önkielégítéssel hogy ennyire agresszívan hárítasz? Teljesen normális dolog, főleg, ha valakinek nincs szexuális partnere... és hát ha te most hazaköltöztél átmenetileg az apádhoz, teljesen jogosan gondolja azt bárki rólad, hogy épp szakítottál a pároddal...
Persze más, ha valaki az ilyen Tóth Tihamér püspök Tiszta férfiúság c. "örökbecsűjén" és hasonlókon szocializálódott... na szerintem az a nem normális, nem tehetek róla, hányok a paleokonzi gondolkodástól, pontosabban gondolkodás-hiánytól.
Egyébként én meg attól kapuk gyomorideget, ha valaki minden második mondatában a "norma", "normális", "nem normális" szavakat hangoztatja...az élet nem arról szól, hogy örökösen normákat kellene definiálgatni... egyébként lehet, hogy a következő közléssel összetöröm a lelked, de a férfiak igen nagy százaléka vakargatja a t*két otthon, pl. elmélyült gondolkodás vagy relax, pl. tv-nézés közben, ha nem figyel rá külön tudatosan... semmi különös szexuális töltete nincs...

Na álljunk meg egy szóra! Aki itt azt írja, azt csinál az apja, amit akar a saját lakásában.
Szerintetek rendben van az, hogy a lánya előtt veri a f*át az öreg? Mert ha ezt mondjátok, akkor a fejetekben sincs ám rendben valami! Nehogy már valaki ennyire alkalmazkodásképtelen legyen... Legyen már annyi esze, erkölcse, mindegy hogy nevezzük, hogy mindezt ne a lánya szeme láttára tegye! Nem tudom ti anyátok előtt maszturbáltok? Ez az én házam, én váram nevetséges. Bizonyos határig igen. Nem minden kocka, hogy úgy kelljen kezelni.... Nem tudjuk, hogy a kérdező miért ment oda ideiglenesen, úgyhogy ne ítélkezzünk. Az nem válasz, hogy nézze az apját maszturbálni, mert ő nem otthon van. Ez nem válasz, ez hülyeség!

"Szerintetek rendben van az, hogy a lánya előtt veri a f*át az öreg?" - előző, a kérdezőnknek NEM EZ a baja... tudod, ha pontozás helyett olvasnál, ott van idézve kérdező reakciója (de egyébként csak néhánnyal van feljebb...)
Vesd össze: #22 - "De nem ez a lényeg, mert ha elmegyek innen, attól még az apám az apám marad és ugyanezt fogja csinálni. Azért kérdeztem, mit lehet tenni, mert ez beteges, gyógyítani kéne, de nem tudom, hová forduljak!"
Ha kifejezetten az lenne a baja, hogy az öreg miért nem figyel jobban oda, HA ott van ő is, az még érthető lenne egy határig...
És persze, az "én házam, az én váram"-nak határai vannak, nyilván nem ölhetek meg senkit a kerítésemen belül sem, nem rabolhatok ki senkit a kerítésemen belül sem, és ez így korrekt. Azt viszont nyugodtan kiírhatom, hogy itt nem a "keresztény-konzervatív"-nak nevezett etika a mérvadó, sőt, nyugodtan dönthetek úgy is, hogy én naturista vagyok, és rohangászhatok egész nap mezitelenül is a saját házamban. Sőt, orgiát is szervezhetek a saját házamba. Sőt, 5 nővel is együtt élhetek a saját házamban...
A kérdező meg nagykorú felnőtt ember, ha számára az én szabályaim, etikai rendszerem, életfelfogásom nem elfogadható, joga van nem bejönni, avagy kimenni... én is azt csinálom egy "keresztény-konzervatív"-nak nevezett szellemiségű házból, és nem az ott lakókat kezdem pocskondiázni, "pofaszétveréssel" (ld kérdés) fenyegetni, erőszakkal megváltoztatni, a saját normáim képére formálni, azt kikiáltva "A" normának...
És én egy szót sem szóltam a Kérdezőre - eddig - de a szituból azért ha nem is biztonsággal, de nagy sansszal levehető, hogy más férfi sem tudott úgymond "megfelelni az ő elvárásainak, állandóan hangoztatott normáinak"... evvan.

Nyilván azzal nem tud mit kezdeni, ha az apja EGYEDÜL is ezt csinálja és nincs is köze hozzá, ebben egyetértünk, gondolom a kérdező is szokott önkielégíteni. Valóban utólag írt ilyet is a kérdező. Azonban az eredeti kérdése még nem egészen erről szólt, ott azt lehetett levenni, hogy a kérdezőt ZAVARJA az apja viselkedése, hogy ezt kell látnia, mert előtte csinálja, és NEM IS NORMÁLIS, hogy a másik előtt elégíti ki magát. Lehet, hogy konzervatív vagyok, de én sem szeretném látni, hogy a páromon kívül ki hogyan elégíti ki magát. És azért tekintve, hogy társas lények vagyunk, bizonyos alkalmazkodóképességgel rendelkezni kellene, még akkor is, ha az ő háza.
De abban egyetértünk, hogy nem változtathatja meg az apját.
És gondolom mihamarabb el fog költözni onnan (és remélhetőleg viszi a kutyát is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!