Mit tegyek, ha az apám mindig fogdossa magát?

13:51
"Engem nem zavar a férfiak önkielégítéses szokása"
A hiv statisztika szerint, tavaly kb. félmillió vibrátort értékesítettek M.o.-on!!
Ezek után ejthetnél szót a nők önkielégítési szokásairól is!!
Tudom előre a válaszodat,
hogy M.o.-on kizárólag te meg a kérdező nem nyúlt még soha magához!

41. Tévedésben vagy, szó nincs itt semmiféle prűd nőkről, akik nem szoktak önkielégíteni. Itt arról folyik a vita, hogy mennyire gusztustalan más előtt önkielégíteni, ha az a másik nem kíváncsi rá....
Én is szeretem a segédeszközöket, szoktam is önkielégíteni, sőt szexuális életet is élek a férjemmel, azonban ha egy idegent látnék önkielégíteni, akit pedig nem akarok látni, akkor a gyomrom forogna. Itt pedig csakis erről van szó, nem a nők önkielégítési gyakoriságáról....

41. Én írtam azt a mondatot.
Mégis miről beszélsz? Mi lenne ha gondolkodnál és értelmeznél mielőtt kiszúrsz valakit, akivel szórakozhatsz? Neked ez a perverzitásod?
Épp azt emelted ki, hogy engem nem érdekelnek ezek a szokások, kvázi NEM ZAVARNAK!
Milyen módon írjam még le a gyengébbek kedvéért?
A dolog nem is erről szól, de úgy látom már a kérdésnél is elakadtál.
Arról van szó, hogy KÉNYSZERES, amit a papa csinál. Jó reggelt!
Olvass több könyvet. Hátha segít rajtad!

Emberek!
Nektek vannak gyerekeitek???? (Remélem nincsenek)
Képzeljetek már bele, hogy a sajátotok előtt állandóan magatokhoz nyúltok?
Most tök mindegy, hogy lesz-e belőle orgazmus, a lényeg a matatás.
Ennyire gátlástalanok vagytok és gusztustalanak vagy csak egyszerűen unatkoztok és jó, ha van hol vitázni minden ész érv nélkül? Mert amiket felsorakoztattok, nem állják meg a helyüket!

#45 - "Arról van szó, hogy KÉNYSZERES, amit a papa csinál. Jó reggelt!" - ebben még akár igazad is lehet, a legtöbb embernek van valamilyen szintű kényszeressége, 5x megy vissza megnézni, hogy kihúzta-e a kávéfőzőt (pl én), vagy akármi.
És akkor azt lenne jó tudni, hogy mi lehet közös pont egy kényszeresség, illetve a bármiféle kényszer-gyógykezelést megalapozó pszichiátriai veszélyeztető állapot (antik nevén ön és közveszélyesség) között?

Tévedés! Én nem írtam, hogy vigye pszichiátriára, csak a Kedves Illető, aki kiemelte a mondatom, összekeveri a szálakat.
Én azt írtam, kérje ki szakember VÉLEMÉNYÉT.
Plusz azt, mielőbb költözzön el. Na meg azt, hogy ez felháborító.
Leginkább azért, mert az ÉDESAPJÁRÓL van szó.
És azt a fajta kényszerességet ne keverjük össze, ezzel. Kérlek. Mert érezhető a különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!