Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az apám mindig...

Mit tegyek, ha az apám mindig fogdossa magát?

Figyelt kérdés
Anyám elhagyta már 16 éve, azóta állandóan fogdossa magát. Felnőtt ember vagyok, átmenetileg itthon lakom, de ez undorító. Észre sem veszi már magát, szinte öntudatlanul simogatja és cirógatja magát, úgy ül a kanapén, hogy kilóg mindene, egyfolytában a gatyájában a keze és kéjenc pofát vág. Már a kutyámat is féltem, mivel észrevettem, hogy felugráltatja oda, vagy épp a lábánál van és ha felül a kutya, akkor a fejét magához húzza. Ilyenkor istentelen zavarba jövök, azonnal elhívom a kutyát és kimegyek a lakásból. Már tiltom a kutyát, hogy odamenjen. 66 éves és egyre jobban gyűlölöm ezért! Mit tegyek? Ott tartok, ha még egyszer meglátom szétverem a pofáját.
2012. nov. 28. 18:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
26%

13:51

"Engem nem zavar a férfiak önkielégítéses szokása"

A hiv statisztika szerint, tavaly kb. félmillió vibrátort értékesítettek M.o.-on!!

Ezek után ejthetnél szót a nők önkielégítési szokásairól is!!

Tudom előre a válaszodat,

hogy M.o.-on kizárólag te meg a kérdező nem nyúlt még soha magához!

2012. nov. 30. 15:29
 42/63 anonim ***** válasza:
48%

41. Tévedésben vagy, szó nincs itt semmiféle prűd nőkről, akik nem szoktak önkielégíteni. Itt arról folyik a vita, hogy mennyire gusztustalan más előtt önkielégíteni, ha az a másik nem kíváncsi rá....

Én is szeretem a segédeszközöket, szoktam is önkielégíteni, sőt szexuális életet is élek a férjemmel, azonban ha egy idegent látnék önkielégíteni, akit pedig nem akarok látni, akkor a gyomrom forogna. Itt pedig csakis erről van szó, nem a nők önkielégítési gyakoriságáról....

2012. nov. 30. 16:28
 43/63 anonim ***** válasza:
48%
42-es vagyok. Egyetlenegy ember van, akit imádok nézni, amikor önkielégít, az pedig a férjem. Mástól a gyomrom forogna. (Most nyilván nem filmről beszélek).
2012. nov. 30. 16:30
 44/63 anonim ***** válasza:
41: ezt a statisztikát elküldhetnéd nekem is, érdekelne :D
2012. nov. 30. 17:00
 45/63 anonim ***** válasza:
54%

41. Én írtam azt a mondatot.

Mégis miről beszélsz? Mi lenne ha gondolkodnál és értelmeznél mielőtt kiszúrsz valakit, akivel szórakozhatsz? Neked ez a perverzitásod?

Épp azt emelted ki, hogy engem nem érdekelnek ezek a szokások, kvázi NEM ZAVARNAK!

Milyen módon írjam még le a gyengébbek kedvéért?

A dolog nem is erről szól, de úgy látom már a kérdésnél is elakadtál.

Arról van szó, hogy KÉNYSZERES, amit a papa csinál. Jó reggelt!

Olvass több könyvet. Hátha segít rajtad!

2012. nov. 30. 17:14
 46/63 anonim ***** válasza:
0%
#42 "Itt arról folyik a vita, hogy mennyire gusztustalan más előtt önkielégíteni, ha az a másik nem kíváncsi rá...." - azért ehhez tegyük azt is hozzá, hogy az illető saját lakásában... mert ha a Kérdező felvetése a Nagykőrút közepén közszemérmet sértőről szólna, akkor valszeg én is egyetértenék azzal, hogy az illetőnek pszichiátriai segítségre van szüksége. Amíg az ember saját lakásában végzett önkielégítést hajlamos vagyok a normális cselekmények közé sorolni... (és mellesleg még mindig nem tudjuk, hogy csakugyan valódi önkielégítésről van-e szó...)
2012. nov. 30. 17:16
 47/63 anonim ***** válasza:
24%
Nekem meg a munkahelyemen vakargatja rendszeresen a tökét egy kollega.Ez a szokása,megszoktam,nem akadok fenn rajta.
2012. nov. 30. 17:18
 48/63 anonim ***** válasza:
69%

Emberek!

Nektek vannak gyerekeitek???? (Remélem nincsenek)

Képzeljetek már bele, hogy a sajátotok előtt állandóan magatokhoz nyúltok?

Most tök mindegy, hogy lesz-e belőle orgazmus, a lényeg a matatás.

Ennyire gátlástalanok vagytok és gusztustalanak vagy csak egyszerűen unatkoztok és jó, ha van hol vitázni minden ész érv nélkül? Mert amiket felsorakoztattok, nem állják meg a helyüket!

2012. nov. 30. 17:19
 49/63 anonim ***** válasza:
0%

#45 - "Arról van szó, hogy KÉNYSZERES, amit a papa csinál. Jó reggelt!" - ebben még akár igazad is lehet, a legtöbb embernek van valamilyen szintű kényszeressége, 5x megy vissza megnézni, hogy kihúzta-e a kávéfőzőt (pl én), vagy akármi.

És akkor azt lenne jó tudni, hogy mi lehet közös pont egy kényszeresség, illetve a bármiféle kényszer-gyógykezelést megalapozó pszichiátriai veszélyeztető állapot (antik nevén ön és közveszélyesség) között?

2012. nov. 30. 17:21
 50/63 anonim ***** válasza:
54%

Tévedés! Én nem írtam, hogy vigye pszichiátriára, csak a Kedves Illető, aki kiemelte a mondatom, összekeveri a szálakat.

Én azt írtam, kérje ki szakember VÉLEMÉNYÉT.

Plusz azt, mielőbb költözzön el. Na meg azt, hogy ez felháborító.

Leginkább azért, mert az ÉDESAPJÁRÓL van szó.

És azt a fajta kényszerességet ne keverjük össze, ezzel. Kérlek. Mert érezhető a különbség!

2012. nov. 30. 17:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!