Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan akinek a párja nem...

Van olyan akinek a párja nem iszik és nem is dohányzik?

Figyelt kérdés
Az én párom csak nagyon ritkán iszik, ha már kitöltötték vagy ha úgy jön ki,hogy nem lenne illő visszautasítani, dohányozni pedig egyáltalán nem dohányzik.

2012. nov. 28. 14:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én 5 éve vagyok a férjemmel,ez idő alatt talán ha 5 alkalommal láttam inni,akkor is max 1 sört,dohányozni nem dohányzik,és soha nem is dohányzott.
2012. nov. 28. 19:23
 32/35 anonim ***** válasza:

Dohányzik, de én is, így nem zavar. Oké, ez rossz szokás.

Viszont az alkohollal kapcsolatos részét nem értem. A kulturált alkoholfogyasztással mi probléma? Ha valaki alkalmakkor mérsékelten iszik, neadjisten évente egyszer többet is, azzal mi a gond?

Személy szerint nem szeretem az alkohol ízét, ezért ritkán iszom. De ha házibuliban vagyunk vagy céges vacsorán, akkor megiszom 2-3 pohár bort. Fejben érzem, de kívülről nem látszik. Komolyabban meg szilveszterkor.

Férjem hasonlóképp.

Az aláírom, hogy a dohányzás egészségtelen, de a mérsékelt alkoholfogyasztás miért?

2012. nov. 28. 19:38
 33/35 anonim ***** válasza:
Iszogatni néha jó. Dohányozni annyira nem...
2012. nov. 28. 19:39
 34/35 midoriKir válasza:
Hát abba is bele lehet gondolni, hogy valaki egészségi állapota miatt nem iszik alkoholt és nem dohányzik. Ha pl. valaki cukor beteg, az abszolút nem ihat, ez népbetegség. Ha valaki allergiás asztmás szénanáthás, az meg a cigit nem bírja, és sajnos ez is népbetegség. nekem ugyan nincsen párom, de mindkettőben szenvedek, és soha nem ittam alkoholt, és nem dohányoztam, és elképzelhető h egyszer valakinek a párja leszek:) szóval igen van ilyen ember:)
2012. nov. 28. 23:28
 35/35 anonim ***** válasza:

ismerek egy olyan 25 éves srácot, aki még életében ivott alkoholt. neki ilyen elvei vannak, nem hinném, hogy ezért most eléje kéne borulnom. nem érdekli a piálás, sem a bagózás. szép dolog, az tény, mert annál több pénze marad, de ettől még senki nem lesz szent.

én mértékletesen dohányzom, a párom néha iszik a haverokkal. én nem szeretek inni, mert utálom a másnapot, a piaszagot, és azt, ha nem tudom magam 100%ban kontrollálni, és hogy nem teljesen tiszta a tudatom. pláne hogy nagyon kevésszer iszom, így már egy kicsit is megártana.

ha a párom bulizós este után jön haza, és ivott, akkor nem örülök, mert iszonyat büdös tud lenni ilyenkor az emberből feljövő szag.

párom néha elszív pár szál cigit, de ez legyen a legnagyobb bajunk :)

hülyeség azért lenézni valakit mert szeret néha kirúgni a hámból. tegye, én max nem leszek benne partner. nem mondom, h szentszűz vagyok, csak nekem nem a pia jön be... :)

2012. nov. 29. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!