Van olyan akinek a párja nem iszik és nem is dohányzik?
Dohányzik, de én is, így nem zavar. Oké, ez rossz szokás.
Viszont az alkohollal kapcsolatos részét nem értem. A kulturált alkoholfogyasztással mi probléma? Ha valaki alkalmakkor mérsékelten iszik, neadjisten évente egyszer többet is, azzal mi a gond?
Személy szerint nem szeretem az alkohol ízét, ezért ritkán iszom. De ha házibuliban vagyunk vagy céges vacsorán, akkor megiszom 2-3 pohár bort. Fejben érzem, de kívülről nem látszik. Komolyabban meg szilveszterkor.
Férjem hasonlóképp.
Az aláírom, hogy a dohányzás egészségtelen, de a mérsékelt alkoholfogyasztás miért?
ismerek egy olyan 25 éves srácot, aki még életében ivott alkoholt. neki ilyen elvei vannak, nem hinném, hogy ezért most eléje kéne borulnom. nem érdekli a piálás, sem a bagózás. szép dolog, az tény, mert annál több pénze marad, de ettől még senki nem lesz szent.
én mértékletesen dohányzom, a párom néha iszik a haverokkal. én nem szeretek inni, mert utálom a másnapot, a piaszagot, és azt, ha nem tudom magam 100%ban kontrollálni, és hogy nem teljesen tiszta a tudatom. pláne hogy nagyon kevésszer iszom, így már egy kicsit is megártana.
ha a párom bulizós este után jön haza, és ivott, akkor nem örülök, mert iszonyat büdös tud lenni ilyenkor az emberből feljövő szag.
párom néha elszív pár szál cigit, de ez legyen a legnagyobb bajunk :)
hülyeség azért lenézni valakit mert szeret néha kirúgni a hámból. tegye, én max nem leszek benne partner. nem mondom, h szentszűz vagyok, csak nekem nem a pia jön be... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!