Van olyan akinek a párja nem iszik és nem is dohányzik?
Figyelt kérdés
Az én párom csak nagyon ritkán iszik, ha már kitöltötték vagy ha úgy jön ki,hogy nem lenne illő visszautasítani, dohányozni pedig egyáltalán nem dohányzik.
Ha csak statisztikát szerettél volna, akkor miért írtad ki így a kérdést?
A "Van olyan...?" kezdéssel azt feltételezed, hogy nagyon ritka, aki nem iszik és nem dohányzik. Ezért erősen provokatív színezetet kap a dolog.
2012. nov. 28. 15:33
22/35 anonim válasza:
Full alkoholisták vagyunk,és annyit dohányzunk amennyit a tüdőnk elbír.
2012. nov. 28. 15:36
23/35 A kérdező kommentje:
Azért úgy kezdtem mert kevés ember van aki nem dohányzik vagy nem iszik (hétvégén egy-egy buliban való ivászat is ivásnak számít, nyilván nem az alkoholistákra gondolok mert azt ahogy írták még név nélkül is szégyelli felvállalni az ember)
De ha egy buliban részegre iszod magad vagy becsiccsentesz akkor ittál, tehát nem mondhatod el azt,hogy nem iszol, mert iszol ha úgy adódik.
"Full alkoholisták vagyunk,és annyit dohányzunk amennyit a tüdőnk elbír."
Hehehe, szólj ha nevetni kell...vagy ez poén volt egyáltalán?!Mert nem tűnik annak.
2012. nov. 28. 15:45
24/35 anonim válasza:
Az en parom sem dohanyzik, nem is csinalta soha. Inni meg kb. evente 1x-2x, de akkor is csak mertekkel. Nem szereti az alkohol izet.
2012. nov. 28. 15:57
25/35 anonim válasza:
Elég ingerszegény élete lehet annak, akit ez provokált. Csak úgy mondom.
2012. nov. 28. 16:02
26/35 anonim válasza:
a férjem 3 és fél éve letette a cigit egyik pillanatról a másikra :) büszke is vagyok rá. Inni iszik, de átlag 1-2 naponta 1 sör, nagy ritkán több, vagy baráti társaságban, de akkor én is odateszem magam. :) engem nem zavar, amikor viszont nagyon túlzásba vitte, ő maga mondta, hogy nem akar alkoholista lenni. Eltúlozta, mert köze nincs az alkoholistákhoz, de jól esett, hogy gondolt erre :) vissza is fogta magát :)
2012. nov. 28. 16:32
27/35 anonim válasza:
Igen az enyém! Egyáltalán nem iszik alkoholt ha nagy ritkán felbont egy doboz sört 3napig issza vagy megy a csapba. 1,5éve szokott le a cigiről,de előtte sem volt nagy bagós!
2012. nov. 28. 16:42
28/35 anonim válasza:
A párom soha nem dohányzott, és egy éve nem iszik alkoholt. Előtte se sűrűn, de amióta rosszul lett tőle (fogyókúra alatt), azóta semennyit nem ivott.
2012. nov. 28. 17:19
29/35 anonim válasza:
Az enyém sem dohányzik, mint én sem, de néhanapján vacsi után jó pohár bort nem utasítunk vissza.
2012. nov. 28. 18:59
30/35 anonim válasza:
Az én párom is ilyen!:)
Alkoholt csak alkalomadtán iszunk, valamilyen családi összejövetel van, de akkor sem sokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!