Van olyan akinek a párja nem iszik és nem is dohányzik?
Az enyem iszik is, es neha meg dohanyzik is, de nala jobb emberrel meg eletemben nem talalkoztam. Nem is adnam semmiert es senkiert!
Ne errol itelj meg egy ferfit. Lakva ismerkszik meg mindenki.
Neked nagyon görény párod van, az enyém is ilyen mocsok, de néha azért vannak jó pillanatai és iszik egy sört, vagy baráti társaságban valami erősebbet. Biztos az van rá ilyen jó hatással, hogy én is iszok ilyenkor. A jópélda is ragadós ám.
:))
Szerintem ez nem dicsekedés.
Amúgy az enyém sem.
Nekem pl. barátnőm azzal magyarázza, hogy nem hagyja el a szar pasiját, hogy legalább nem iszik, meg nem játékgépezik. Egyszerűen nem fogja fel, hogy a pasik jó része ilyen. Lehet kéne neki egy ilyen statisztikát látni.
Cigiről én kedvemért szokott le jó pár éve.
Inni ritkán,akkor is csak nyári hőségben 1-1 sör,vagy ha eljutunk bulizni vagy barátokkal valahova,akkor 1-2 ffeles vagy koktél (ennyit én is meg iszok)
Nem értem miért lenne számomra dicsőség,az hogy az én párom nem iszik?!...mindegy mindig is tudtam hogy furcsa emberek vannak ezen az oldalon.
A kérdés "statisztika" jellegű, kíváncsi voltam ,hogy másoknak a párja iszik e vagy sem, mert manapság elég kevés az olyan ember aki ne élne a kettő közül valamely káros szenvedéllyel.
Leírtam,hogy az én párom nem iszik és nem is dohányzik.De írhattam volna azt is,hogy egy alkoholista dohányos ha az lenne,meg így egyértelműbb az,hogy milyen válaszokat szeretnék kapni, és elkerülhetem a humorbombákat is, például,hogy ha nem iszik akkor,hogy marad életben...bár ezt még nem úsztam meg, sőt biztos lesz egy nagyon humoros egyén aki ezt majd viccesnek találja és beírja, de legalább eddig majdnem mind normális válasz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!