Van itt valaki aki rosszul érzi magát amiatt hogy nem tudja segíteni a szüleit?
Amíg őszintén azt mondhatod, hogy a lehetőségeidhez mérten mindent megteszel anyukádért, addig ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Ha lenne miből, mégsem adnál neki, akkor joggal lehetne, de ha neked sincs, akkor ez a dolog nem rajtad múlik.
Ha úgy érzed, anyukád zsarolni próbál, akkor szembesítsd ezzel. Lehet, hogy észre sem veszi a dolgot, azért csinálja, és így ráébreszted, hogy nem jó dolog, de ha manipulálni akarna, akkor is jó, ha tudatod vele, hogy felesleges, mert átlátsz rajta.
Szép, hogy segítenél az anyukádon, na, de ácsi: ti 28 nm garzonban laktok, ő meg a bazinagy lakásban, és nem hajlandó eladni, hogy kisebbe költözzön? Ha ennyi ésszerűség nincs benne, akkor csak éhezze meg a rezsi árát.
Bár az is igaz, hogy ha eddig ott volt a nagyi, akkor biztos nem szokott hozzá ahhoz,hogy mindent ő csináljon, és mindenre csak ő fizessen. Nem tudom, milyen anyagi helyzetben van, mennyi a fizetése/nyugdíja, de ezt elsősorban neki kellene megoldania. Egy embernek az a lakás hatalmas, miért nem cseréltek, vagy költöztök össze?
Hát azt nem tudom mondani,hogy hú,de micsoda életszinvonala van,mert kifizeti a számlákat,megveszi a BKV-bérletet,utánna meg marad kb 30 ezre minden egyébre.De ha elmenne egy kisebb lakásba akkor sokkal könyebb lenne...Szerintem...
Meg ugye folyton retteg mi van,ha megszünik az állása mehet az utcára,mert nincs semmi megtakarítása.58 évesen meg hát sok helyre nem kéne...Pedagógus amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!