Mit gondoltok, milyen férfi az, aki még a széket sem képes maga után betolni? Bővebben lent
Nos. Nem úgy értem, hogy pontosan milyen jellem (nem arra gondolok hogy okos meg kedves, ezeket hagyjuk), hanem hogy mennyire önálló, életre való szerintetek?!
Gondolja úgy valaki, hogy mivel ezt azért meg kellett volna tanulni, vagy tanítani neki, akkor ha ezt nem tudja, akkor sok mást sem? Van akinek ez nagyon szúrná a szemét, ha pl. őt egész életeben arra tanították, hogy na akkor kislányom, kisfiam, most akkor ezt egyedül old meg, csináld meg stb. szóval hogy légy önálló.
Jó, de ennyi erővel, ha nálunk otthon az a "hagyomány", hogy hármat tapsikolunk minden mondat előtt, és ha én elfelejtem, azt vér komolyan veszik, és megy rajta a vita...
Ha elkerülök otthonról, és belátom, hogy ez egy baromság, és igazából nem jelent semmit... akkor nem nyaggatok azzal egy másik embert, hogy csináld ezt, csak mert nálunk ez volt a dili!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!