Ti mit tennétek ebben a helyzetbe?
Rajtakaptam anyukámat miközben egy másik férfivel csókolózik. Másik szobában voltak, és egy tükrön keresztül láttam meg. Nagyon undorító volt...
19 éves fiú létemre elsírtam magam. Később mikor elment a pali bejött muterom és 30 percen keresztül győzködött mondjam el mi a baj. Elmondtam aztán magába zuhant látszólag.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Szerintetek mostmár semmi nemlesz a régi? :S
Utolsónak:
bánya = Te jó ég !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem irígylésre méltó a helyzeted. Tudom nehéz, de úgy kéne tenned, mintha mi sem történt volna..legalább is kifelé ezt kéne mutatni. A megcsalás? a szüleid problémája, rájuk tartozik.A fájdalom a te problémád, ezt hívják az életben tanulásnak, hogy miként oldod meg magadban. Sok okosat nem tudok mondani.
(Mellékzönge: engem a szüleim bevettek a megcsalós buliba, pedig nagyon nem az én dolgom volt, volt nagy őrület, és az életem egy késen múlott, ami apámban landolt,az én kezemből...... szóval maradj ki belőle, ha teheted.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!