Mit tehetnék ebben a nehéz helyzetbe amibe belekerültem az elmult 10 évben?
Nős vagyok 3 gyerekem van még iskolások.Feleségem főállásu anyaság után a8 év alatt jó ha 1 évet dolgozott.Egy fizetéből kinlódok évek óta Ha nem elég kénytelen vagyok hitelt felvenni Éjfélig tv
9 alszik.ilyen hozzáállással tönkreteszi az egész családot azt mondja ugysem tudok kit kezdeni a gyerekeket nemhagyom agyámügy sem nagyon segit ebbe .
Nagyvárosba élünk ,ha valaki dolgozni akar azért eltud helyezkedniSegély nem jár mert én dolgozom lassan elvesztek mindent.alakás önkormányzati
bérlők vagyunk mind aketten Tanfolyamra nem megy el
ő nem tanul42 éves Hanem tetszik költözzek el Teljesen ellehetetleniti az egész családot A Válással sem oldódna meg semmi hisz csak adósságom van Már unom az állandó perpatvart Köszönön ha valaki tudna segiteni-
Ha 8 éve főállású anya,akkor hamarossan letellik,muszáj lesz elindulnia valamerre.de gondolj bele több mint 15 éve nem volt munkahelye,lehet egyszerűen nem mer jelentkezni sehova,mert hogyan is vennék fel.
Meg nem ért semmihez(pláne ha ezt valaki a fejéhez vágja rendszeresen)
Azért kicsit elgondolkodhatnál.Együtt vállaltatok 3 gyereket.Az gondolom jó volt,amikor a feleséged otthon volt a kicsikkel,te meg munka után nem álltál be robotolni a gyerekekkel,mint azokba a családokba teszi a férj,ahol váltott műszakban dolgoznak...
Nem kellett leckét kikérdezned,ebédet főznöd,kitakarítanod stb.Akkor jó volt,hogy otthonmaradt?Mert gondolom ez is közös döntés volt.
Most akkor ne siránkozz.A tv-t add el,aztán nem nézi többet.
Vigyél haza álláshírdetéseket tartalmazó újságokat,kísért el egy-két helyre.
A tanfolyam sem rossz ötlet,de abból ugyanúgy nincs fizetés.
Az nem igaz,hogy gyrekek meg háztartásbeli anyuka mellett nem kaptok semmi támogatást.
nem kell fizetni az étkezésért a gyerekeknek,ingyen tankönyvek,kérhetitek a rendszeres gyermekvédelmi támogatást,lakbértámogatás,rezsitámogatás...lehet ha elmenne minimálbérért a feleséged dolgozni,akkor ezekért mind többet kellene fizetni,mint amennyit keres.
Ha szeret otthon lenni,vezessen hagyományos háztartást,ezzel sokat lehet spórolni.Városokban is van kertegyesület,ahol lehet bérelni kiskertet stb...
Hitelt nem kell felvenni,minek?
ha a számlákkal elcsúsztok,VAN adósságrendezési programja az önormányzatoknak,be kell menni beszélni...tudom a PRovidentet egyszerűbb kihívni...
Hülyeségre se kell pénzt kiadni.Hány mobiltelefonja és hány biciklije van a családodnak?
Az más,nem így írtad.
Vidd el családterápiára,ott elmagyarázzák neki,hogy ezt nem teheti.
Ez ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!