Mit tennétek ebben a helyzetbe?
Vagy magam ülnék le vele beszélgetni (türelmesen kiszedni belőle, hogy miért gondolja, hogy ez jó dolog).
Vagy pedig, ami lehet hogy hatásosabb is, hogy egy kívülállót kérek meg erre (iskolapszichológus, vagy akár az osztályfőnöke). Állítólag ilyenkor "kívülállóknak" könnyebben és őszintébben elmondják a dolgokat, mint ismerősöknek.
Bárcsak az én szüleim is észrevették volna és tettek volna valamit...
Most 17 vagyok, és ha bármikor ideges vagyok, így vezetem le. Ha látnátok a combomat.. :(
Amikor elkezdtem, 12 körül voltam.
Ez már szerintem függőség.. És elvileg sok ember aki elkezdi, nem tudja abbahagyni...
17/L
Hát szülőként tutira elgondolkodnék azon, hogy mit rontottam el... De jó, hogy még nem vagyok az...
De így maximum azt tudom megkérdezni, hogy mégis miért jó neked, hogy vagdosod magad??? Volt egy ilyen ismerősöm, és tudtam, hogy nehéz családi körülményei vannak, de megérteni akkor sem tudtam...
Te miért teszed ezt magaddal???
Ti nem érthetitek, hogy ez mennyire "jó érzés"...
A lelki fájdalmakat szinte elnyomja a fizikai...
Annyira megnyugtató, amikor látom, hogy vérzik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!