Mért akarhat vajon mindenki beleszólni abba, hogy mire és mennyit költök?
Most készülök egy új albérletbe költözni, ami a családomnál kiverte a biztosítékot, mert, hogy mindenki betudná osztani azt a pénzt amivel ez majd többe kerül, illetőleg a bútorokra elköltött pénzt. Mit javasoltok mit lehet ez ellen tenni, hogy senki ne akarjon ebbe beleszólni. Valóban sokuk számára jelentős összegről van szó, de ezért a pénzért ők nem tettek semmit, tehát nem értem, hogy miért érzik a saját problémájuknak, hogy én mire költök.
(23 éves vagyok, 5 éve dolgozom, soha senkinek a segítségére nem szorultam! Konkrét összeget nem írnék, ha még is érdekel valakit / fontosnak tartja akkor le írom)
Ha 23 évesen saját céged van, ami jól megy és előre láthatólag jól is fog, félre is tudsz tenni (és már félre is tettél néhány millát a jövőre illetve van némi befektetésed) akkor szerintem belefér egy olyat bérelned, ami másnak luxusnak tűnik. Mármint ha Te akarod, akkor bérelj bátran.
Én az átlagkereset kb 5-szörösét kerestem az elmúlt években a cégemből, és egy kb 12 milliós lakás megvásárlása volt nálam, ami belefért, drágán bérelni nem akartam, de mások a preferenciáink (lehet, hogy te a 12 milliót jobban tudod forgatni a cégedben).
Az irigyekkel és károgókkal meg ne törődj.
Jah, és gratula! :_)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!