Joga van a nagyszülőknek beleszólni, hogy hogyan nevelem a gyerekeimet?
Nem. Én az értelmes tanácsokat el szoktam fogadni, vagy ha valami szerintük nem jó, akkor nem a gyerek előtt, de megbeszélhetjük. Viszont az anyja és az apja dönt mindenben.
Azt meg nem tűröm, hogy a gyerek előtt rombolják a tekintélyünket, tehát ha rászólok valamiért a gyerekre, akkor ők rám ne szóljanak ezért, hogy de miéééért is ne ehetne a prüntyőke kakaóscsigát és nyalókát vacsora előtt. Nálunk a nagyszülők inkább a kényeztetést viszik túlzásba.
nem. ez a kettős nevelés......
ha én rászólok a gyerekemre,akkor ne szóljon bele a gyerek előtt. max amikor a gyerek nem hallja,akkor adjon tanácsot,hogy mit kellene és hogy.
főleg azt h verjem meg??? gyereket nem verünk.. maximum atyai pofon ha tényleg megérdemli,v olyat csinál..
( nincs gyerekem még )
16L
Egy valami azonban nagyon nem mindegy: külön laktok, vagy egy fedél alatt, mert ha utóbbi, akkor egy idő után marha idegesítő lehet a nagyszülőknek az állandó eredménytelen kiabálás, amit a gyerekkel szemben tanúsítasz.
Túl kevés az infó, a kérdés direkt úgy van feltéve, hogy a válaszadók a te pártodat fogják. Ne ezzel nyugtasd magad, hanem vizsgáld meg, hogy valóban igazuk lehet-e a nagyszülőknek.
Bocsesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!