Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az álmodozó...

Mit csináljak az álmodozó szüleimmel?

Figyelt kérdés
a fô álmodozó apám de anyám is olyan, hogy eszébe jut valami pl. padlófütés teljesen bele éli magát és elkedi szervezni mikôzben tudja hogy arra nincs pénzünk hogy a számlákat kifizessük. az a legszarabb hogy ezt havonta megcsinálják . velem is elhitetik hogy jajj kapok egy nagyobb szobát,saját wc-t aztán így rájôn hogy nincs pénzünk és elkezd ordibálni hogy hova tünt az a sok pénz. már 100 elmondtam neki, elmagyararáztam hogy haggya abba, ne élje bele magát de 1 hét múlva mar ugyan ugy van egy jó ôtlete.
2012. nov. 20. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az álmodozás nem csak a kamaszok kiváltsága..:))
2012. nov. 20. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Isznak is?
2012. nov. 20. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van.

Te meg tudd, hogy nem lesz belőle semmi, mert nincs rá pénz. De ezt persze előttük ne hangoztasd.

2012. nov. 20. 18:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem csak álmodoznak de SAJNOS nèha cselekednek is pl. hívnak szakembert,elmennek a bankba stb. és a szakember TANÁCSÁT allig bírjuk kifizetni mert elkér 4000-5000 forintot de mikor hívja az építészt meg a nemtudom kit nagyon kínos mikor mondjuk hogy most nem bírunk fizetni,vagy éppen félkészen itt hadják a dolgot mert csak a felét tudtuk kifizetni...
2012. nov. 20. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz velük mit csinálni, nem fognak megváltozni soha. Én is ismerek embereket, akik ilyenek. Egész életükben ilyenek voltak és sosem adják fel. Majd esetleg ha már olyan öregek vagy betegek lesznek, hogy már mozogni sem bírnak, akkor hagyják csak abba, de van, aki még akkor sem.
2012. nov. 20. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ajjaj, én is ilyen vagyok..bár mondjuk igyekszem erővel is a realitás szintjén mozogni ha érzem, hogy elszaladna velem a ló. De mindig akad valami új mániám. Olykor eszembe jut, hogy jó lenne, ha lehetne egyszerre több életem, és az egyikben ezt csinálnám, a másikban azt, egyszerűen annyi ötletem van.. kivitelezésben a körülmények akadályoznak főleg, de úgy látom szüleid esetében is ez van. Nem tudom, mit csinálhatnál, majd ha magamnak megtalálom a megoldást szólok :)
2012. nov. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!