Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most tényleg komoly!...

Ez most tényleg komoly! Milyen jelei vannak, ha egy nevelő apuka molesztálja a nevelt lányát?

Figyelt kérdés
Álmomban nem jutott volna eszembe, de egy-két jel erre utal.
2012. nov. 20. 00:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindannyiótoknak a válaszokat!

Az a felállás, hogy a magántanára vagyok egy 14 éves kislánynak, aki az utóbbi időben elég dekoncentrált, pedig eddig rendkívül figyelmes és értelmes volt.

Rákérdeztem ennek az okára és nagyon szófukar módon elmondott néhány dolgot, ami közte és a nevelőapja között kialakult konfliktusra utal, ami egyértelműen sexuális indíttatású.

Na most, ha ez bebizonyosodik, én úgy elverem azt a csírát, hogy még a tolókocsija sem fog egyenesen menni.

Nagyon jó válaszokat kaptam, tényleg.

2012. nov. 20. 16:12
 22/27 anonim ***** válasza:

Ha valami kiderül,kérlek írj választ.

Elözször is én jól elveretném az ürgét,a másik feljelenteni,és remélhetöleg a börtönben elrendezik!

Hogy a mai világban mennyi disznó él.

Próbálj minél szorosabb kapcsolatot kialakítani a tanítványoddal,hogy bízzon benned,és elmondja ha molesztálják.Nagyon remélem,hogy nem így van.Ez tönkre tenné az életét.....

2012. nov. 20. 16:34
 23/27 anonim ***** válasza:

Mit mondott pontosan a kislány, ha szabad tudni?

Amúgy ha bebizonyosodik a dolog, semmiképp se tartsd magadban, hiába nem a "te dolgod, a te hatásköröd". Amikor felnőttek között történik valami gikszer, és az ember mérlegel, hogy beleszóljon-e vagy sem... Az más. Ott felnőtt emberek feszülnek egymásnak, mindenki meg tudja védeni magát. Itt egy felnőtt van egy gyermek ellen, aki valszeg nem tudja megvédeni magát. Minden jogod megvan közbeavatkozni.

Sok sikert, remélem, kiderül az igazság, legyen az bármi is, és tudsz segíteni nekik!

27/N

2012. nov. 21. 08:08
 24/27 anonim ***** válasza:
uhhhh
2012. nov. 21. 10:38
 25/27 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nehéz, de a verést azt felejtsétek el. Még a végén ti kerültök bajba egy ilyen ember miatt. A kislányt kell figyelni, puhatolózni nála, kérdezősködni, figyelni a viselkedését. Beszélni az anyával, de csak óvatosan.
2012. nov. 21. 13:06
 26/27 anonim ***** válasza:
lett valami előre lépés?
2013. jan. 17. 15:28
 27/27 Kistál_és_a_bor válasza:

Uúhh...azért ez a "lecseszett a pszichológus"..(#16)..

..hááát..ne. voltunk ott, nem tudjuk, hogy pontosan mi és hogyan hanzott el!

Bántalmazott emberek nagyon-nagyon érzékenyek és sokszor túlreagálják a dolgokat!

2021. júl. 5. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!