Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most tényleg komoly!...

Ez most tényleg komoly! Milyen jelei vannak, ha egy nevelő apuka molesztálja a nevelt lányát?

Figyelt kérdés
Álmomban nem jutott volna eszembe, de egy-két jel erre utal.
2012. nov. 20. 00:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves a lányod??

Sajnos ilyen disznó elég sok akad. :(

Próbálj beszélgetni a lányoddal.Hátha elárul valamit.Ilyenkor a lányok,nök segítségeet keresnek.

2012. nov. 20. 07:28
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó te egy abnormális idióta vagy....

Ha unatkozol ne ideirkálj.Keress magadnak elfoglaltságot.

Az ilyen embereket kiraknám ebböl a fórumról.

2012. nov. 20. 07:37
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Én csak segíteni akartam, jóindulatú ember vagyok:)
2012. nov. 20. 07:43
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ird le, hogy mit tapasztaltál, milyen jeleekre gondolsz.

Ugyanis elöfordulhat, hogy igazas van, de lehetnek más okok is a háttérben. (Hogy csak az egyik elözö válaszban irt - fiúsan kezd öltözködni - sem jelet feltétlen molesztálást, sok lány a serdülés kezdetén nem tudja elfogadni azt, hogy megváltozik a teste és ezért öltözik másként.) EGY jel általában nem jelent sokat, ha TÖBB van, akkor viszont oda kell figyelni.

Meg az sem mindegy, hogy milyen idös a kislány, mert asként reagál egy óvodás, egy iskolás, vagy kamasz.

2012. nov. 20. 07:46
 15/27 anonim ***** válasza:
94%

Valaki írta, hogy legtöbbször a molesztálást a gyerek nem bírja magában tartani, nem titkolja, hanem beszél róla.

Ezt megcáfolnám. Pont ellenkezőleg. A legtöbb gyerek de még idősebb is, mélyen hallgat arról hogy valaki szexuálisan zaklatta. Nem mernek erről beszélni, mert szégyellik. Igen, valahol ezek a gyerekek szégyellik ami velük történt, saját magukat hibáztatják a történtekért, és olyan lelki traumát, lelki sokkot kapnak, annyira meglepődnek, nem tudják hova tenni ezt az egészet, nem értik miért történt ez, hogy inkább NEM BESZÉLNEK RÓLA. Valaki soha nem beszél róla senkivel, de van aki később X év elteltével elmondja a szüleinek.

Engem kislányként molesztált egy idős férfi a Gőzfürdőben, egy medencében. Nem emlékszem pontosan hány éves lehettem, de azt tudom hogy nagyon megijedtem és senkinek nem mertem elmondani. Most néhány éve, felnőtt fejjel meséltem el a szüleimnek hogy mi történt velem akkor ott a medencében. ....

Azt tanácsolom neked hogy ne hagyd annyiba a dolgot, kérdezgesd, finoman puhatolózz a kislánynál, és mond neki hogy ha bármit csinált vele a nevelőapukája (simogatás, nuni megérintése, stb) akkor Ő NEM HIBÁS, ne érezze hogy ő tehet róla, csakis a nevelő apuka viselkedik csúnyán, és neked ezt tudnod kell.

2012. nov. 20. 08:23
 16/27 anonim ***** válasza:
73%

Igaza van az utolsónak. Amikor velem történt ilyesmi, a mai napig nem tudok és nem akarok róla beszélni. Nálam a pszichológus se segített, azt nem szívesen ajánlom, az én esetemben konkrétan lecseszett, amiért rosszkor voltam rossz helyen. (Megerőszakoltak.)

16/L

2012. nov. 20. 09:35
 17/27 anonim ***** válasza:
88%
Hirtelen viselkedés változás,hirtelen súlyváltozás,(elhízik-nagyon lefogy)
2012. nov. 20. 10:49
 18/27 anonim válasza:
100%
Teljesen egyetértek azzal, hogy a kislánynál kell puhatolózni. Saját tapasztalatomból tudom, hogy magától nem fog róla beszélni. 28 éves létemre a szüleim a mai napig nem tudják, hogy apám egyik régi ismerőse (már nem tagja a baráti társaságának) 16 éves koromban molesztált. Nem erőszakosan, de ki kell szedni belőle, ha történt valami. És szeretném még egyszer leírni: Ne várj arra, hogy magától mondja el ha történt valami. Ismeretlenül is reménykedem benne, hogy nem történt semmi!!!
2012. nov. 20. 11:48
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Visszahúzódó félénk lesz, barátait kerüli, jegyei romlanak. Gyakran feszült ideges ingerült. Nem értekli semmi, lassan lemond azokról a dolgokról amiket szeretett. Nincs kedve semmihez, kerüli a mások főleg a zaklatója társaságát. Előbb útobb nem bízik senkiben, nagyon félénk megfontolt és vissza húzodó lesz.
2012. nov. 20. 11:55
 20/27 Bence_ ***** válasza:
100%

Gondolom ez a folyamat része, hogy a molesztáló azt sulykolja a molesztáltba, hogy ő a hibás.

Kicsit olyan mint "Apa azért iszik mert te sírsz"

Azért az a pszichológus is érdekes emberke. Aki szerint az áldozat a hibás.

Társadalmunkat is reformálni kéne, hogy pl Győzike helyett erről legyen szó. És aki ilyen aberrált, azzal történjen valami. Ne bántalmazzon egy gyereket.

2012. nov. 20. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!