Hogy segítsek anyának?
Első! Nem tudom te hol élsz, de felénk is örülhet egy nő ha egyáltalán kap munkát. Normális munka nincs!
Mást nem tudsz tenni, minthogy segítesz neki az otthoni dolgokban. Apukád hol van? Nem segít?
nincsenek rokonaitok akik tudnának segíteni?
tudom le leszek pontozva de ha elkezdene ismerkedni...ez a legbiztosabb út szerintem a mai világban
Ahol én dolgoztam gyárüzem ott lasszóval fogták be a dolgozókat, mert nem jött senki. Pedig a nettó 100-110-et kifizették, plusz kafetéria.
Jah igen nem az 5 percenként megállok pihengetni 15 percre kategóriás munka volt, hanem 12 óra szalagmunka, 6-8 gép felügyelete, kiszolgálása és csomagolás.
Mégsem jött senki, mert nyáron a gép mellett 60 fokokat mértünk, a munka meg büdös volt.
Ha mesélik el sem hiszem, de munkanélküliek jöttek, és 1-2 nap után inkább elmentek segélyért minthogy dolgozni kelljen.
Tudom, hogy szar a helyzet az országban, de amíg akadnak ilyen helyek, bizony nem tudok sajnálni...
Azóta rászoktak, hogy diákmunkásokat alkalmaznak. A diák megbecsüli a melóhelyet, és ha mégis elmegy, jön helyette másik. Jah, és havi szinten felébe kerül...
"Oda is csak ismerőssel lehet bejutni."
Igen ez a tehetetlen emberek monológja.
Évekig hallgattam, hogy a vasúthoz csak komoly ismertséggel és vasutas családból jőve lehet felvételt nyerni, úgy is nehezen.
Ennek ellenére elvégeztem a szakközepet, utána technikusit, beadtam a papírom, vártam 1 hónapot, visszahívtak, bementem, és felvettek.
"Nincs lehetetlen, csak tehetetlen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!