Így, hogy segítsek anyának?
Figyelt kérdés
Próbálnék neki segíteni, de akkor leordít, hogy nem jól csinálom, mit lábatlankodok ott. Amikor ideges nem tudunk meg lenni egy légtérben és én inkább eljövök. Utána meg azért csesz le, mert nem segítettem neki :(2011. jún. 4. 12:43
1/8 anonim válasza:
Ismerős!!! :)
Egész kicsi koromra visszaemlékezve ez volt, bár elordítás nélkül, de semmi nem volt jó neki, ha házimunkát csináltam. Így semmit nem csinálok szinte. Minek? Nem vagyok mártír.
2/8 anonim válasza:
Dettó... Sajnos az ilyen szülők gyerekei csak akkor tanulnak meg gondoskodni magukról (főzés, mosás, takarítás), ha kirepülnek. Tapasztalat...
4/8 anonim válasza:
Ez nálunk is megy... Meg is mondtam neki, hogy döntse már el végre, hogy mit akar. Segítsek, vagy ne. Azóta beállt az "egyensúly". Leszoktam róla, hogy magamtól menjek oda segíteni, ő meg nem hív oda. Ha elkezdi mondani, hogy mindent egyedül kell csinálnia, akkor meg szoktam kérdezni, hogy mit segítsek, de legtöbbször azt mondja, hogy inkább semmit. Tudom, hogy ez így nem jó, de nem fogok összeveszni vele, hogy segíthessek.
5/8 anonim válasza:
Hali
Én szerintem kérd meg anyukádat ,hogy mutassa meg ,hogy hogyan kell.Így nem mondhatja ,hogy nem jól csinálod hiszen ő mutatta ,hogy hogyan is kell..
6/8 anonim válasza:
Sehogy!
Nem is akarja egyébként, hogy segíts, csak szereti sajnáltatni magát és érzelmileg zsarol.
7/8 anonim válasza:
ismerős. azért nyaggat, hogy segítsek, de ha segítek engem is szekál hogy hogyan csináltam, nézzem már meg, elrontottam...
8/8 anonim válasza:
Csak annak lehet segíteni, aki kéri. Amúgy ha nem kéri tényleg mi a rákot lábatlankodsz ott te haszontalan gyermek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!