Hogyan segítsek anyának?
Mostanában elég sok gond van itthon,főleg apa miatt,sokat veszekszenek,és elég rossz látni,hogy anya ki van,folyton ideges,és nagyon gyenge az idegrendszere,nagyon apró dolgoktól annyira megijed,hogy összerezzen,és szinte már fáj a szíve is.Nagyon rossz nézni ezt.Szeretnék rajta segíteni,addig,amíg apa nem talál más munkahelyet,ugyanis emiatt van a vita.Persze itthon sokat segítek,takarítok,mosok,meg egyéb házimunka,nem idegesítem fölöslegesen.Más ötlet?Sajnos nagyon elhanyagolja magát,mindig mondom neki,hogy menjen el kozmetikushoz,de nem akar,mert drága,meg különben is inkább én legyek a szép,neki már mindegy.
Ha apának lesz más munkahelye,akkor már nem lesz ennyi vita,tuti,addig kéne vhogy átvészelni ezt.
Segítetek?:(
17/L
Ha a tanulmányaid mellett meg tudod tenni,én azt mondanám, menj el egy diákszövetkezethez, és dolgozz azon keresztül, és tudsz anyukádnak segíteni, hogy ne érezze annyira kilátástalannak a helyzetet...
Ha Bp-i vagy, dobj egy privát e-mailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!