Milyen jelek utalhatnak arra, hogy valakinek arra kellek, hogy legyen kivel ágyba bújni?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, hiszen csak én ismerem az illetőt, de a béka egy bizonyos testrésze alatt van az önbecsülésem, és nagyon nehezemre esik elhinni, hogy tényleg én kellek neki.. Szóval szerintetek milyen jelekből lehet ezt észrevenni? (akár azt is, hogy nem csak arra kellek neki, vagy azt, hogy csak arra)2012. nov. 18. 00:49
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, fogja a kezem és szervezünk programokat. Én 20 éves vagyok, ő 26.
2012. nov. 18. 23:03
12/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező! :) Remélem aktuális még, viszont teljesen az én storymat írtad le :D hát igen tàvkapcsolat... nem egyszerű dolog, amihez ha megvan a kitartás, akkor a távolság összehoz két embert.
Remelem azóta is egyutt vagytok, es minden megoldódott sikeresen. 😺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!