Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek valami jo otlete?

Van valakinek valami jo otlete?

Figyelt kérdés
Mert osszetortem az iroasztalomon az uveglapot es nem tudom mitmongyak a szuleimnek , hogy hogy tortem ossze.
2012. okt. 28. 17:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Miért, hogy törted össze?
2012. okt. 28. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik, hogy nagyon sajnálod. Azért csak nem fognak megverni, hiszen te is ember vagy aki hibázik. :)
2012. okt. 28. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Takaríts össze, porszívózz össze, és bocsi anya eltört, de így jártam az én asztalom volt. Mit kell ezen túlpörögni.
2012. okt. 28. 17:50
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Mondd azt, hogy te mit sem sejtve játszogattál a hátsó kertben, amikor is elraboltak a gonosz reptoidok, és Micimackó későn érkezett a megmentésedre, azazhogy mégsem, mert a végtelenül rosszindulatú hupikék teletubby, az agyszívó Trotyi épp ezt az időpontot választotta, hogy megvacsorázza a kertben kikötött Blöki kutya szürkeállományát. Ha már egyszer itt volt, Micimackó elhatározta, hogy ő lesz a nap hőse, és még azelőtt kinyiffantja szerencsétlen kutyust, mielőtt a gonosz Trutyi elkövethetné rajta ezt a szörnyűséget. Ez sikerült is volna neki, ha nem ebben a pillanatban kelt volna önálló életre az intelligens Tomi kristály mosóportól az íróasztalod, aki szépen kettéfejelte mind az ocsmány Trutyit, mind Micimacit, csakhogy közben sajnos berepedt az üvege. Időközben a reptoidok is végeztek rajtad a mentális illetve anális kísérleteikkel, így visszahoztak, neked pedig épp csak annyi időd volt, hogy a hullákat eltüntesd, az íróasztal helyrehozatalára még nem futotta.

Így nem büntethetnek meg téged, hiszen egyértelműen nem tehettél semmiről, mivel itthon sem voltál, amikor az ominózus eset történt.

2012. okt. 28. 17:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Hogyan törted össze?
2012. okt. 28. 17:58
 6/13 A kérdező kommentje:
ráültem, a barátnőmmel együtt :/ es ezt nem akarom mondani. Berepedt szinte az egész
2012. okt. 28. 18:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ráejtettél valamit.

Sok eszed lehet, ha ráülsz barátnőstől az üvegasztalra :D Jót mosolyogtam ezen :D

2012. okt. 28. 18:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Ráejtetted a nehéz tankönyveket tanulás közben...
2012. okt. 28. 18:34
 9/13 A kérdező kommentje:
álmomban se gondoltam volna h ha raülök akkor széttörik.
2012. okt. 28. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

a 4-es válasz, vagy ahhoz hasonló dolog, lehet kicsit elterelné a szülőkből feltörendő agressziót.. szerintem

és ha ezután jönne a komolyabb vallomás, nem lenne akkora súlya.

2012. okt. 28. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!