Milyen jelek utalhatnak arra, hogy valakinek arra kellek, hogy legyen kivel ágyba bújni?
ha ennyire ganaj az emberismereted, akkor inkább ne is pasizz...
nem önbecsüléstől függ, h mikor bújsz vele ágyba. ha legalább 2 hónapig húzod az agyát, akkor már tuti nem a szex miatt lesz veled. már ha veled marad. ha lelép, akkor azonnal kiderül, h mi volt az oka.
Persze.
A szerelem olyan, mint ha bepisiltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a meleget. :D
nem értem én a lányokat. na és ha csak arra kellesz neki? akkor mi van? elég hamar ki fog derülni, és lelép. Te csak magaddal törődj. csak azt tedd meg, amit te szeretnél, és akkor nem fog csalódás érni. Ha kívánod te is őt, akkor feküdj le vele. De csak azért ne, mert mi lesz ha emiatt lelép.
Egyébként lehet hogy még ő se tudja. Azért a férfiak többséte nem skalpvadász. bár nem tudom hány éves az illető. Tetszik neki egy csaj, megkívánja, és megpróbálja elérni a célját. de nem azon agyal, hogy most nekem ez a nő csak arra kell, mert egyébként tök hülyének tartom... Általában eltelik 2-3 hét, és akkor jönnek rá, hogy a lány tényleg tetszik nekik, vagy elmenekülnek, mert meglátják, hogy milyen a természete vagy az esze. De a legtöbb az elején még nem foglalkozik ezekkel, csak azzal hogy a nő közelébe férkőzzön. Tehát nem direkt tol ki azzal a csajjal akit végül otthagy.
Kérdező, ne ezen agyalj, hanem azon, hogy jól érezd magad a pasival. Én pédául nőként biztos nem maradnék egy olyan férfi mellett, akin érzem hogy folyton azon agyal, hogy vajon mikor fogok vele szakítani, meg hogy biztos csak a pénzére hajtok... érted ugye
34/N
Akármiről beszélgetsz vele, a végén mindig a szexhez lyukad ki, a poénjai, az egész viselkedése arra orientál.
Nem igazán fordít arra energiát, hogy valóban megismerjen, nem érdeklik a mélyebb dolgok, felszínes és egy idő után türelmetlen Veled, mert eltérő a kapcsolatban a "sebességetek" és a céljaitok.
Szerintem gesztusokból,közös programokból tudhatod! Elhív-e valahova?! Vagytok-e lakáson kívül is?!
Hogy viselkedik veled az utcán?
Fogja a kezed?Szerintem ilyenekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!