Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelek utalhatnak arra,...

Milyen jelek utalhatnak arra, hogy valakinek arra kellek, hogy legyen kivel ágyba bújni?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, hiszen csak én ismerem az illetőt, de a béka egy bizonyos testrésze alatt van az önbecsülésem, és nagyon nehezemre esik elhinni, hogy tényleg én kellek neki.. Szóval szerintetek milyen jelekből lehet ezt észrevenni? (akár azt is, hogy nem csak arra kellek neki, vagy azt, hogy csak arra)
2012. nov. 18. 00:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%

ha ennyire ganaj az emberismereted, akkor inkább ne is pasizz...

nem önbecsüléstől függ, h mikor bújsz vele ágyba. ha legalább 2 hónapig húzod az agyát, akkor már tuti nem a szex miatt lesz veled. már ha veled marad. ha lelép, akkor azonnal kiderül, h mi volt az oka.

2012. nov. 18. 02:59
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
A szerelemnek vannak nyilvánvaló jelei?
2012. nov. 18. 03:26
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Az semmit nem jelent,ha játsza a jófiút meg a Rómeót. Volt egy "pasim" aki eljött családlátogatni is,anyunak bonbon,apunak bor- a tökéletes pasi álarcát vette fel.Csak kiderült,hogy velem párhuzamosan még 3 lánnyal játsza ugyanezt (bonbon,bor jópofáskodás).Szóval nem kapta meg amit akart,mert bebukott és le is lépett. Bár azt hallottam a 3 lány közül 2-nél elérte a célját. Úgy látszik neki ez volt a fétise :D!
2012. nov. 18. 04:09
 4/12 BudSpencer válasza:
68%

Persze.

A szerelem olyan, mint ha bepisiltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a meleget. :D

2012. nov. 18. 04:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos időszakokban felszívódik, nem hív. A találkozás annyi ideig tart ameddig ő akarja. Nem vállal fel ismerősök előtt.
2012. nov. 18. 08:03
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

nem értem én a lányokat. na és ha csak arra kellesz neki? akkor mi van? elég hamar ki fog derülni, és lelép. Te csak magaddal törődj. csak azt tedd meg, amit te szeretnél, és akkor nem fog csalódás érni. Ha kívánod te is őt, akkor feküdj le vele. De csak azért ne, mert mi lesz ha emiatt lelép.

Egyébként lehet hogy még ő se tudja. Azért a férfiak többséte nem skalpvadász. bár nem tudom hány éves az illető. Tetszik neki egy csaj, megkívánja, és megpróbálja elérni a célját. de nem azon agyal, hogy most nekem ez a nő csak arra kell, mert egyébként tök hülyének tartom... Általában eltelik 2-3 hét, és akkor jönnek rá, hogy a lány tényleg tetszik nekik, vagy elmenekülnek, mert meglátják, hogy milyen a természete vagy az esze. De a legtöbb az elején még nem foglalkozik ezekkel, csak azzal hogy a nő közelébe férkőzzön. Tehát nem direkt tol ki azzal a csajjal akit végül otthagy.

Kérdező, ne ezen agyalj, hanem azon, hogy jól érezd magad a pasival. Én pédául nőként biztos nem maradnék egy olyan férfi mellett, akin érzem hogy folyton azon agyal, hogy vajon mikor fogok vele szakítani, meg hogy biztos csak a pénzére hajtok... érted ugye

34/N

2012. nov. 18. 08:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Akármiről beszélgetsz vele, a végén mindig a szexhez lyukad ki, a poénjai, az egész viselkedése arra orientál.

Nem igazán fordít arra energiát, hogy valóban megismerjen, nem érdeklik a mélyebb dolgok, felszínes és egy idő után türelmetlen Veled, mert eltérő a kapcsolatban a "sebességetek" és a céljaitok.

2012. nov. 18. 09:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :) Igazából távkapcsolat (a legelején nem az volt, csak később lett az), és elég ritkán tudunk találkozni sajnos, szóval amikor találkozunk, akkor elég nehezen tudjuk türtőztetni magunkat, de ez nem feltétlen a szexet jelenti, hanem olyan apróságokat is, hogyha pl tv-zünk akkor megfogja a kezem vagy odahúz magához, és tényleg jól ismerjük egymást, bármit elmondhatok neki és ő is olyan dolgokat oszt meg velem, amiket tudom, hogy senki mással sem. Szóval "ép ésszel" tudom, hogy szeret, csak folyton azon agyalok, hogy mi van, ha kihasználja, hogy ennyire naiv és tapasztalatlan vagyok. Az első kapcsolatomnál is az volt, hogy a pasi fél éven át húzta az agyam (15!! évesen) és mikor egyszer együtt töltöttünk egy estét egyedül és nem feküdtem le vele, rá egy hétre dobott. Azóta pedig nem volt senkim egy jó ideje, de már mindketten felnőttek vagyunk és jó lenne, ha túl tudnék lépni a hülyeségeimen, de nem megy, állandóan azon kattogok, hogy mi van, ha megint az lesz, mint az első "barátomnál".. Ő is olyan jól tettette, hogy szeret.
2012. nov. 18. 10:01
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Most te mennyi idős vagy és mennyi a pasi?
2012. nov. 18. 10:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem gesztusokból,közös programokból tudhatod! Elhív-e valahova?! Vagytok-e lakáson kívül is?!

Hogy viselkedik veled az utcán?

Fogja a kezed?Szerintem ilyenekből.

2012. nov. 18. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!